Jdi na obsah Jdi na menu
 


Setkání s ANDĚLY a ANDĚLÉ byli stvořeni nesmrtelní a Síla myšlenky nebo pomoc ANDĚLA ?

5. 12. 2015

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Setkání s ANDĚLY a nevysvětlitelné záhady naleznete na YOUTUBE :

https://www.youtube.com/watch?v=yM7XBlRqk08

,,Je krásné věřit tomu, že nás někdo ochraňuje!"

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 

Obrazek

,,Andělé byli stvořeni nesmrtelní“

,,Andělé byli stvořeni nesmrtelní (nikdy nezemřou). Jejich věčnost byla vyložena ústy Ježíše Krista, když řekl, že „budou nést tíhu lidských břemen po věky věků.“

K tomu, aby nám andělé pomohli, stačí učinit následující kroky :

,,Požádejte anděly o pomoc, protože oni sami nemohou zasahovat do našich životů bez našeho svolení s výjimkou situace ohrožení života, kdy ještě nenastal náš čas. Odevzdejte problém Bohu a andělům, aby jasně mohli zasáhnout v dané oblasti. Nesnažte se radit, jak by to podle vás bylo nejlepší, ale prostě myšlenku odevzdejte. Mějte víru v tento svět, plně se tomu oddejte, avšak zůstaňte maximálně aktivní. Věřte, že pomoc přijde s tím nejlepším řešením."

 

,,Sledujte signály, které k vám mohou přijít ve formě snů, tušení, pocitů, představ, myšlenek, či situací. To je odpověď na řešení vašeho problému, řiďte se podle toho. Pro posílení přání si můžete vymyslet nějakou pozitivní afirmaci, kterou si často opakujte.“

 

,,Andělé strážní nám byli přiděleni na celý život. Každý člověk má nejméně dva takovéto anděly, ale často jich má více. Jeden z dvojice strážných andělů je ponoukající extrovertní anděl, jenž vás postrkuje do rozhodnutí, která jsou v souladu s vaším nejvyšším Já. Energie druhého anděla je mnohem jemnější, promlouvá tlumenějším hlasem a uklidňuje vás, když se cítíte smutní. Zkuste je oslovit, zjistit jejich jména a zeptat se: „Je něco, co mi chcete sdělit ?“ Ptejte se na co chcete. Pak poděkujte a počkejte na odpověď.“

 

,,Bytosti, které žily na Zemi coby velcí vůdcové, učitelé a léčitelé nám také rádi s láskou pomáhají, když je zavoláme na pomoc. Jsou to jména jako Ježíš, Buddha, Marie, ale i různí jogíni apod.“

 

,,Kromě andělů, archandělů a nanebevzatých mistrů se v naší blízkosti vyskytují také duchovní rádci, kteří nám pomáhají a radí. Ano, jsou to naší zesnulí příbuzní, kteří s námi mohou být trvale po celý život, nebo jen příležitostně. Bývají to příbuzní, kteří zemřeli ještě před naším narozením, k nímž nás poutal cit, nebo minulost, ale taky zesnulí za našeho života. Takovýchto rádců máme zpravidla jednoho až dva.“     Ludmilka

Karty - Andělské poselství na každý den

 

Síla myšlenky nebo pomoc anděla?

,,Tuto příhodu jsem zažil před více než třiceti lety, ale to uvádím jen kvůli dobovým kulisám. Nedávno jsem si na ni vzpomněl. Doteď jsem neměl odvahu ji někomu vyprávět, protože by mě měl za blázna. Ale doba se naštěstí mění."

,,Koncem jednoho nádherného léta jsem se vypravil pro svou každoroční štiku k rameni řeky schovanému v olších, asi půl hodiny od vsi. Rozhodl jsem se zkrátit si cestu přes koleje. Železniční trať se tu noří do úzkého kaňonu, který je asi ve třetině cesty k rameni řeky přemostěn lávkou. Byla sice dřevěná, ale zdála se dost pevná, neboť přes ni jezdili i traktoristi ze zdejšího zemědělského družstva."

,,Nevím, na co jsem tenkrát myslel, spíše jsem byl duchem nepřítomný a myšlenky mi létaly někam do oblak. Prostě jsem nevnímal okolí a šel jsem naučenou cestou po paměti. Automaticky jsem zabočil z cesty na lávku a přešel na druhou stranu. Tam mě cosi přinutilo, abych se otočil. A zježily se mi vlasy, a to doslova. Lávka tam nebyla! Mezi zpevněnými zdmi kaňonu byl jen velký prostor."

,,Hlavou mi po chvilce, když jsem se vzpamatoval ze šoku, proběhla otázka – proboha, po čem jsem to přešel? Určitě jsem nešplhal po téměř kolmých zdech s ruksakem na zádech a s rybářským prutem v ruce. Navíc jsem tehdy vážil skoro metrák."

,,Přešel jsem po pouhé představě? Po myšlence, že lávka je na svém místě? Podle fyzikálních zákonů je to nemožné. Ale existují i jiné zákony, a já na ně od té doby věřím. Jen jsem nepřišel na to, kdo mě to vlastně zachránil, že jsem nevkročil do prázdna a nerozmázl se na kolejích… Byl to snad můj anděl strážný?"

http://atarot.cz/wp-content/uploads/2009/09/strazni_andele1.jpg

,,Navečer se u mě zastavil rostlinář z družstva na pár slov přes plot a jen tak mezi řečí prohodil, že dali lávku zbourat, protože už byla chatrná a traktoristé si nedali říci a jezdili přes ni pořád."

,,Nemusíte mi to věřit, já sám o tom také pořád pochybuji. Je to nad chápání racionálního člověka. Ale když cestou pro svou každoroční štiku obcházím toto místo, zatrne mi a zmocňuje se mě zvláštní pocit, který neumím vysvětlit. Vždy tady proto přidám do kroku a radši se dolů, do kaňonu, nedívám."

,,Vím ale, že jsou věci mezi nebem a zemí, které prostě jsou, i když je nechápeme."

Ladislav Muška

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO