Jdi na obsah Jdi na menu
 


ANDĚLSKÁ energie - energie ANDĚLŮ

4. 1. 2007

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 

 ANDĚLSKÁ ENERGIE A ENERGIE ANDĚLŮ

 

Obrazek

,,Protože Andělé jsou mimo dualitu, nemají ani pohlaví. Neexistují žádní mužští či ženští andělé. Přesto může být jejich ENERGIE spíše ženská - živící a konejšivá jako u Chamuela. Nebo mužsky silná a mocná jako u archanděla Michaela."

 

 ,,JDĚTE  V  MÍRU SVOU  CESTOU  A  UVAŽTE, ŽE  ANDĚLÉ  SVĚTLA  VÁS  OBKLOPUJÍ, ANDĚLÉ  PŘÍRODY, ANDĚLÉ  KRISTOVY  SFÉRY."

 ,,Andělé jsou univerzální světelné bytosti, které jsou k dispozici každému člověku a působí prostřednictvím každé živoucí formy stvoření. Chápou řeč srdce. Pokud je člověk volá silou svého srdce, okamžitě tohoto volání uposlechnou. Ukáží se v podobě, kterou člověk může s ohledem  na svůj charakter, kulturu a své okolí bez odporu přijmout. Uklidňují mysl, posílají světlo naděje a sílu k dalšímu putování. Působí prostřednictvím síly lidského srdce. Jsou světelnými paprsky slunce, které člověka zahřívají v jeho nitru, aby tím pozvedli pohled člověka opět k božímu prameni a v tom nacházíme pravou ENERGII  ANDĚLŮ!"

 ,,Andělé se zjevují, ale jen tomu, kdo je miluje a volá !“     Ludmilka

 

ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ