Jdi na obsah Jdi na menu
 


Za nebeskými Anděly - Poslové nebes

4. 1. 2007

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 

,,Andělé - jak je neznáme !"

 

 ZA NEBESKÝMI ANDĚLY

,,POSLOVÉ NEBES"

Obrazek

,,Trpělivý a mírný posel nebes k nám přichází, aby nás varoval, potěšil anebo něčemu naučil. Tak vypadá ANDĚL v našich lidských představách, které jsou vzdálené tomu, co se tam nahoře skutečně děje."

 

 

,,O ANDĚLÍCH se píše v mystických traktátech, teologických, filozofických i magických knihách. Mnoha zaklínadla se dovolávají jejich nadpřirozené síly."

 

 

,,ANDĚLSKÉ společenství je zorganizované v chórech, tedy v jakýchsi kastách, od nejvyšší po nejnižší. jednotliví členové zaujímají v nebi různé posty. Jsou mezi nimi vysocí důstojníci, soudci, knížata a dokonce mágové a alchymisté, jako například Och, Ful a vládce tajemství ARCHANDĚL Raziel."

 

 

,,Šedesát čtyři mocných ANDĚLŮ stráží sedm nebeských paláců. Existují i vládci jednotlivých planet, měsíců, dnů týdne, znamení zvěrokruhu a dokonce hodin. Jsou tam i ochránci ročních období, bran čtyř větrů, drah nebeských těles, deště, moří a jiných nespočetných projevů fungování přírody a vesmíru. Někteří se zabývají maličkostmi, jako například Ilanel, který se stará o sady."

 

 

,,Nejmocnější ANDĚLÉ  plní nejzodpovědnější funkce : Michal je pánem zástupů, tedy vůdcem nebeské armády, a po pádu satana vicekrálem nebe. Rafael je regentem Slunce, gubernátorem jihu, strážcem západu a Stromu života v Edenu."

 

,,Archanděl Gabriel je knížetem prvního nebe a sedí po levici Boha."

Obrazek

,,Archanděl Gabriel"

 ,,Popsáno blíže, co se tam nahoře skutečně děje." 

ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ