Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zemští Andělé - pokračování

10. 1. 2007

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 

,,Předávání energie... 2. část.“

Obrazek

 ,,ZEMŠTÍ ANDĚLÉ“

  ,,Za MELCHISEDECHEM, který stojí v čele materializačního paprsku a předává Boží impulzy dále zemským andělům a řadí se další a tím je KRYSTAL."

 

 ,,ENERGIE  KRYSTALU.  Energie zemského Krystalu je jasná, čirá, vyrovnávající, klidná, solidní, lze ji srovnat s diamantem nebo horským křišťálem. Integruje, pročisťuje a vytváří jiný vztah k času."

 Použití v situacích :

 

1.) integrace nových, vyšších energetických vibrací do těla 

2.) v dobách zvýšení zevních vibrací 

3.) k pročištění starých vzorů a energetických struktur, též v buněčné paměti 

4.) k očištění a ujasnění krystalických struktur v těle 

5.) po pročišťujících a očistných technikách, zaplní uvolněný prostor jasným světlem 

6.) při pocitu vnitřní rozervanosti a napětí 

7.) jako podpora příjmu prány 

8.) ve stresových situacích 

9.) v procesu vstřebávání světla 

10.) jako podpora optimálního držení těla 

11.) k dosažení harmonie s krystaly a drahými kameny a k pochopení jejích vibrace, energie a poselství 

12.) k ozdravění krystalů a drahých kamenů

 Působí společně s energiemi : komplementárního Archanděla Jofiela

Obraz zdarma na Pixabay - Fantazie, Anděl, Město, Světlo

Foto - pixabay.com

 Úkoly pro člověka

,,Zemský anděl Krystal spojuje drahé kameny s duchovními bytostmi, pomáhá našemu tělu přizpůsobit se vyšším vibracím a úrovním vědomí. To se děje zejména tak, že se očišťuje krystalické struktury těla od balastu, bolestných zkušeností a vzpomínek, jež jsou uloženy v kostech, a svalech a buňkách. Proto jeho energie pomáhá při očistě a úpravě hospodaření těla, např. při rolfingu, kraniosakrální terapii či masáži. Krystal stabilizuje vnitřní struktury, vnáší do nich stabilní řád a činí je vnímavými pro vyšší vibrace a energii."

 ENERGIE  KRYSTALU 

,,Působí obzvláště příznivě na kostru a krystalickou strukturu buněk. Tak se můžou vyšší vibrace stabilizovat, harmonicky vplynout do těla a celé tělo povznést na vyšší stabilní energetickou úroveň. Pak lze snáze přijímat životní energii, pránu a další podporující kosmickou energii. Vyčištěné krystalické struktury pak snáze souzní s vyššími vibracemi. Pokud nejsou krystalické struktury pročištěny, vzniká při přizpůsobení vyšším vibracím disonance. Díky této síle může individualita duše, tedy její zvláštní vyzařování, najít výraz v chování, v myšlení i tělesných projevech."  

,,Přináší vnitřní klid a uvolněnost, vzniká zde jiné chápání času. Stejně tak jako vytváří Krystal strukturu, která pomalu roste a dlouho přetrvá, můžeme i my vnitřně uvolněni a v klidu, pozorovat co se děje. Krystalická mřížka je stabilní, trvalý řád, který nepotřebuje žádnou energii, aby se udržel. Z Krystalu se můžeme poučit, jak máme vytvářet trvalý řád v sobě i ve svém okolí. Dokážeme-li se spojit s Krystaly a pozorujeme-li jejich krásu, nebo jsme-li v dutém prostoru v jejich vnitřku, stojíme blízko Božího principu přírody. Ponoření do jejich tvarů nám pomáhá prožívat a pochopit význam Božího principu."

 

,,Nezapomeňte si koupit Krystal.“  

 

ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ