Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zemští Andělé

10. 1. 2007

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

,,Předávají potřebnou energii“

 Obrazek

,,ZEMŠTÍ ANDĚLÉ“

 ,,ZEMŠTÍ  ANDĚLÉ  předávají podněty příslušným přírodním duchům a živlům. Jsou vyrovnaným tvořivým aspektem těchto kvalit, který nás harmonizuje s těmito silami a učí nás je využívat, abychom se mohli rozvíjet a zdokonalovat. Učí radosti života elementárními silami."

 Patří zde : ,,MELCHISEDECH stojí v čele materializačního paprsku a předává Boží impulzy dále zemským andělům a těmi jsou KRYSTAL, STROM a SLUNCE, kteří jsou vyšším řádem. Andělé čtyř živlů vibrují níže než tito tři a těmi jsou OHEŇ, VODA, ZEMĚ, VZDUCH. Všichni tito jmenování disponují svou energií, která tak působí na vše živé i neživé."

 MELCHISEDECHOVA ENERGIE :

,,Kdo přijde s Melchisedechem do kontaktu, pocítí jeho nekonečnou sílu a moc a ta platí i pro hmotu. Avšak přestože je jeho energie silná a mocná, je plná Lásky a Míru. Při meditaci i v každodenním životě se dokážeme do Melchisedechovy energie ponořit."

 

 Použití v situacích :

1.) uvedení do souladu duchovna v každodenním životě    

2.) rozvijení vlastní síly a moci v lásce 

3.) podpora tvořivé síly

4.) pro duchovní učitele 

5.) pro vedoucí síly a vedoucí úlohy 

6.)  pro politiky a vedoucí představitelé státu, abychom mohli akceptovat a milovat své tělo 

7.) k uzdravení těla, zejména spolu s archandělem Michaelem 

8.) k nápravě vztahu k otci 

9.) pociťujeme-li hněv na svou existenci, na Boha 

10.) k uzdravení Země 

11.) máme-li odpor vůči hmotě, životu na Zemi 

12.) k pochopení materiálních souvislostí, vědy a výzkumu 

13.) k podpoře prospěšných technologií 

Dále působí společně s energiemi :

14.) se silou Krista 

15.) komplementárního archanděla Metatrona

 Úkoly pro člověka

,,Melchisedech a jeho andělé člověku pomáhají převzít odpovědnost za hmotný svět a žít s ním v souladu. Je v této době učitelem a zprostředkovatelem. Harmonizuje duchovno a hmotný svět, ,,službu Bohu"a každodenní povinnosti a může nám ukázat cestu, jak můžeme žít v souladu s hmotou. Ne nadarmo je nazýván králem Míru. Melchisedech je králem kněží. A tak nás učí prožívat duchovní bytí v každodenním životě, učí nás síle a odpovědnosti toho, kdo může tvořit. Melchisedech nás může naučit akceptovat svou moc a tvořit v souladu s kosmickým plánem a vládnout světu v lásce. Zprostředkovává vědění a poznatky, ukazuje cesty, kterými můžeme tento úkol splnit, a stojí nám po boku. Pomáhá rozvíjet lásku k Zemi a k materiálnu, učí nás plnit své úkoly a těšit se ze všeho, čemu se v tomto směru naučíme. A jak už bylo řečeno, nejde jen o hmotný svět, ale také o duchovní rozvoj, o soulad těla, duše a ducha. Melchisedech učí nejen souladu se Zemí, ale také souladu s hmotným tělem. Jeho síla posiluje spojení mezi tělem, duší, duchem a ukazuje, jak se může rozvíjet v souladu s tělem a být na výši sami sobě. Společně s archandělem Rafaelem slouží uzdravení těla. Posiluje vůli k životu a dech."

,,Poznali jste, že také Zemští Andělé jsou pro nás velmi důležití !“

 ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ