Jdi na obsah Jdi na menu
 


Moudrá SLOVA života a APOKALYPSA v nás

26. 7. 2015

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

MOUDRÁ SLOVA

 

 

Apokalypsa v nás

,,Bojíme se katastrof, zemětřesení a konce světa, strašlivou pohromu čekáme z vesmíru, že po nás bude veta. Nechceme slyšet, jak se zdá, že apokalypsa dávno probíhá. Probíhá dlouho, plíživě a skrytě, spřádá soustavně a pevně proti nám své sítě. V panice k nebi voláme „Otče náš“a nechceme vidět, že apokalypsa probíhá právě v nás. Vykrádá a pustoší nám duši, daleko nás od ní odvádí, už se o ni nestaráme, hlavně navenek, ať nám to moc sluší. Varovné signály přírody přehlížíme, nabubřelá ega nám vnímání zastřela, všechno nejlíp víme."

,,Nevšímáme si, že prostřednictvím katastrof nás Boží láska varuje, vždyť Zemi, lidstvo stvořila a hluboce nás miluje. Neumíme projevit díky a s úctou se k Zemi chovat, nad jejími čarokrásami se podivovat. Nás, lidi, také Země nosí, a když na ni přicházíme, jsme nahatí a bosí. Láska je naší výbavou, když začnem brázdit Zemí, tu. Lásku dostáváme na pozemskou pouť, nejmocnější a nejposvátnější energii v celém vesmíru. Mnozí ji zneužijí a ve jménu Lásky jiné energie použijí a přizpůsobí sobě na míru. Láska je stále více zneužívaná ke kupčení, to varovné je znamení, Lásku neustále něčím podmiňujeme a tím k apokalypse spějeme. Bezduchost se na Zemi rozhostila, duši temná energie pohltila. Nastavila nám jiné radovánky, tahle temnota, a dává nám body, že jinak se nezasmějeme, jen, když máme drogy. Dopřává nám spoustu radosti, tahle temná síla, když někoho neokradem, nezneužijem, možnost k radování by se vytratila. Radost největší přichází, jestliže někoho převezeme a získáme moc a peníze. Nevážíme si našich lidských schránek-lidského těla, tělo nám poslouží jako zbraň,to se přece dělá. Proč bychom tělo nepoužili a ke svému cíli rychle nemířili? Nenapadne nás, když je duše v úpadku i naše tělo trpí, vidinou k slušnému úplatku, mnozí svou duši do kouta strčí. Bez nekalého obchodování a kupčení se nedokážeme radovat a bez nějakého zisku jeden druhého milovat. Do temnoty se hlouběji propadáme, na přemýšlení či meditaci čím dál méně času máme. Ze světla už snad máme strach,
co když posvítí do temných zákoutí a přijde krach? Když už to zde máme tak krásně zavedeno, parazitovat jeden na druhém, světlo ať zůstane zabedněno, ať obejde nás velkým okruhem. Už nechceme se radovat z tak malých věcí, že máme zdraví, že je krásný den, tohle nám nic nedává, z toho radovat se nemůžem. Že rozkvetly stromy nebo že je podzim barví dožluta? To je přece okoukané, lépe je se dívat na film, co laděný je hodně do kruta. A radovat se z toho, že máme jeden druhého? Vždyť můžeme mít i kdekoho jiného. Že řádí zákeřné nemoci, poslouchat takové bludy? Nutné je si užívat a ukájet své pudy. Milí lidé, nepřichází konec světa, apokalypsa již tu byla, na Zemi energie Lásky spěchá, aby zde Světlo rozsvítila. Přichází Světlo, Láska, harmonie, ať se nám zde na Zemi krásně žije. Pro mnohé bude bolestná tato změna, když světlo Vyšší moci vše prosvítí a nekalost bude odhalena. Budou padat vlády světa, Láska vstoupí do srdcí lidí a po vládách, co neváží si svého národa, bude rázem veta. Energie Lásky a světla se na Zemi rozhostí, lidé budou si všímat „malostí“.
,,Budou hýčkat a vážit si toho,co nám Země daruje, potravu, léčivé byliny a před čím nás varuje. Dostanou prostor vědci vážení, co znají způsoby, jak šetrně žít na Zemi, abychom ji nedevastovali, abychom na ni šťastně žili a jejích darů užívali. Když Láska protká všechny zemské kouty, nebudeme již svázaní ohavnými pouty, oproštěni od všech temných emocí, nebudou mít moc temné síly, opustí je energie a zůstanou bez moci. S Láskou v srdci se lidem zostří vnímání a vidění, nikomu neujde ani maličkost, každý s každým bude mít cítění, ať je to příbuzný nebo host. A všichni uvidíme plno krásy kolem sebe, budeme se radovat, jak krásná je příroda, louky, hory, háj, všichni s radostí uznáme, že na Zemi je pravý Ráj. Země se teď čistí od balastu temnoty, spěchejme jí na pomoc, nedělejme drahoty. Můžeme jí pomoci a sebe tím vyléčit, když odvahu v sobě najdeme a patřičný cit. Přidejme vděčnost a pokoru, to vykoupí nás z okovů, na všechny a na vše Lásku vysílejme, ke společnému blahu lidstva spějme. Když vyšleme ji upřímně, znásobena se vrátí, Láska je jako ozvěna, nikam se neztratí."
S Láskou Věrka S.

 

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO