Jdi na obsah Jdi na menu
 


2 minuy proti MENSTRUAČNÍM bolestem - Pro zdravá STŘEVA - Bolest HLAVY při sexu - Srdečním onemocněním lze předejít

13. 8. 2007

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

,,2 minuty proti menstruačním bolestem"

Obrazek

,,Patříte k ženám, které každý měsíc trpí  bolením břicha ?"

Pomůže Vám tohle cvičení :

Lehněte si na záda a nohy přitáhněte k tělu tak, aby se chodidla dotýkala. Teď zvedněte součastně hlavu i nohy a chvíli tak vydržte. Cvik pětkrát zopakujte. Tento cvik protáhne bříšní svaly a tak uvolní křeče !

Při bolestech v podbříšku vám prospěje i teplá desetiminutová sedací lázeň s řebříčkem.

,,Budu velice ráda - pokud Vám to pomůže !"  

ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ

,,Lepicol - pro zdravá střeva“

Obrazek

 

Lepicol je zajímavý přípravek vyrobený z přírodních ingrediencí, které napomáhají střevům v jejich řádném fungování a při tom nemá projímavé účinky. Při jeho užívání dvakrát denně vašemu tělu dodá dostatečný příjem vlákniny k tomu, aby byl zajištěn pravidelný pohyb stolice ve střevech, zároveň však poskytuje přátelské bakterie, které jsou také důležité k udržování zdravé rovnováhy ve střevech. Lepicol je vhodný při potížích s vyprazdňováním (zácpě), a to i tehdy, jestliže ani dlouhodobější užívání vlákniny nepomohlo problém vyřešit. Užívání je vhodné též po prodělané infekční chorobě.

Lepicol je složen z vlákniny (Psyllia), která kromě funkce typické pro vlákninu tvoří ideální podmínky pro osídlení střeva příznivě působícími mikroorganismy.

Stejnou úlohu má oligosacharid inulin.

Produkt obsahuje i probiotickou složku. Přípravek zamíchejte do vody nebo ovocného džusu, mléka, jogurtu a vždy ještě zapijte dostatečným množstvím tekutin. Pokud užíváte projímadla, začněte s podáváním Lepicolu a snižujte postupně dávku projímadel, až můžete po několika dnech projímadla zcela vysadit.

Lepicol je narozdíl od projímadel nenávykový (v Anglii je registrován jako potravina), může být tedy běžnou součástí vašeho jídelníčku.

Lactobacillus acidophyllus a Lactobacillus bifidum (probiotika), známé též, jako přátelské baktérie, jsou životně důležité pro zdraví střev. Skutečnost, že lepicol obsahuje tyto přátelské bakterie, hraje důležitou roli úlohu v celém procesu udržování zdravých střev.

Obrazek

Frukto-oligosacharoza (prebiotika) , je extrahovaná z čekanky a bylo prokázáno, že prodlužuje životnost laktobacilních bakterií. Současné výzkumy prováděné v USA a Japonsku prokazují, že frukto-oligosacharóza pomáhá střevní mikroflóře a podporuje rozmnožování bifidobakterií. Tento výrobek zakoupíte v lékárnách a prodejnách zdravé výživy.

 

Více informací na www.lepicol.cz

Lepicol je výrobek bezlepkový, bez fytátů, neobsahuje látky obilného ani mléčného původu, je vyroben z ingrediencí geneticky nemodifikovaných.

Hmotnost – malé balení 80 g, velké balení 180 g.

 ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ

,,Bolest hlavy při sexu"

Obrazek

,,Někomu mohou milostné hrátky přinášet místo slasti bolesti hlavy a následnou migrénu. Němečtí lékaři zjístili, že tento problém není tak řídký, jak se kdysi zdálo. S migrénou při sexu bojuje velká část populace. Pomoci může obyčejný ASPIRIN, který se vezme před pohlavním stykem. Bolesti hlavy jsou v těchto případech způsobeny tím, že před vyvrcholením se do těla vylévají ve větší míře hormony. Ty vedou k narušení regulace mozkových cév a tělo na ně reaguje bolestí."

ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ

 

Obrazek

,,Srdečním onemocněním lze předejít !“

 

Obrazek

 

Ovoce a zelenina, olivy a trochu vína.

Že srdci prospívá konzumace ovoce a zeleniny, jistě víte. Věděli jste ale také, že česnek brání vzniku ischemické choroby srdeční ? Snižuje totiž tvorbu cholesterolu v těle. Také olivový olej snižuje hladinu cholesterolu v krvi a celkově prospívá srdci (obsahuje totiž vitamin E). Máte-li rádi víno, další plus pro vaše dobro. Pravidelné, ale střídmé popíjení kvalitního vína snižuje riziko srdečních onemocnění, prospívá krevnímu oběhu a odbourává cholesterol.

Antioxidanty chrání před kardiovaskulárním onemocněním.

Vašemu srdci prospívá vitamín E, který je jedním z mnoha antioxidantů (látek bojující proti volným radikálům a onemocněním srdce). Obsažen je zejména v rostlinných olejích a oříšcích.

Obrazek

 Živá voda pro vaše srdce ?  Aloe Vera.

 Upřednostňujete přípravky a doplňky stravy chránící vaše srdce? Pak si vybírejte takové, které obsahují celý komplex vitamínů a minerálů odhánějících kardiologa. Prospěje vám vitamin A, komplex vitamínů B, vitamíny C a E, beta-karoten, vápník, hořčík, draslík, selen, a lecitin. Výborné jsou také česnekové kapsle.

Hledáte-li přírodní léčbu, celý komplex látek bojující za zdraví vašeho srdce najdete v rostlině Aloe Vera. Šťáva z rostliny zabraňuje ukládání cholesterolu v žilách, stabilizuje krevní tlak a podporuje krevní oběh. Obsahuje více než 250 zdraví prospěšných látek a je tedy prevencí mnoha chorob. Šťávu můžete pít ve formě Aloe Vera gelu.

 Firma LR Health & Beauty Systems nabízí produkty z Aloe Vera v té nejvyšší kvalitě.

 ,,Buďte optimisté a chorobám srdce se vyhnete !"

Vědci zjistili, že pořekadlo veselá mysl, půl zdraví, platí do puntíku. Ukázalo se, že optimisté mají až o třiadvacet procent menší riziko srdečně-cévních onemocnění. Riziko předčasného skonu je u nich dokonce nižší až o pětapadesát procent. Takže věřte tomu lepšímu a smějte se ! Smích totiž posiluje srdce. Jediná minuta srdečného smíchu vám prodlouží život o pět minut.

,,Nakrmte své srdce láskou !"

Obrazek

Ne nadarmo je láska spojována se srdcem. Milující osoby jsou šťastnější a samota naopak způsobuje deprese, negativně ovlivňující činnost srdce. Není zde řeč jen o lásce partnerské, ale i rodičovské a přátelské. Osoby, které mají špatný vztah ke svým rodičům trpí častěji vysokým krevním tlakem nebo vážnou chorobou srdce. Také ti jedinci, kteří mají málo přátel, o které se mohou opřít, jsou vystavováni riziku srdečního onemocnění o polovinu více.

Obrazek

Spánek prospívá kardiovaskulárnímu systému.

Lidé trpící nespavostí jsou podrážděnější a jejich srdce nepracuje na 100%. Víte, že i krátký spánek v poledne prospívá vašemu srdci? Pokud si třikrát týdně dáte půlhodinového šlofíka, snížíte riziko infarktu nebo kardiovaskulárních nemocí až o 37%. Zvláště to platí u starších osob.

 ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ