Jdi na obsah Jdi na menu
 


Barva moči - Syndrom chronické únavy - SYROVÁTKOVÝ nápoj - KNIHA: Mystický léčitel - OŘECHY

28. 12. 2006

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 

,,Barva moči může ohlašovat zdravotní problémy…“

Je dobré vědět o své ,,Barvě moči“ toto :

Obrazek

Poškozené ledviny má až desetina Čechů. Polovina z nich trpí chronickým onemocněním, které často není včas diagnostikováno.

Barva moči může vypovídat mnoho o zdravotním stavu člověka a také moč může

v budoucnosti posloužit jako indikátor vhodné léčby. Nahradil by tak drahé a zdlouhavé diagnostické postupy.

Moč je nositelem mnoha informací o zdravotním stavu pacienta. Lékaři mohou například pomocí analýzy moči určit vhodnou léčbu.

U zdravých lidí má moč téměř průhlednou až jasně žlutou barvu, kterou způsobuje pigment urochrome. Pokud se začne hromadit, moč se zbarví do tmavožluta až hněda, což avizuje, že je čas doplnit tekutiny. Urochrome je ukazatel hydratace. Člověku avizuje, zda pije dostatek tekutin, obzvláště v létě.

Například tmavohnědá až čajová barva moči indikuje u pacientů po operaci srdce infekci v těle. Moč, která při vystavení světlu zčerná, avizuje alkaptonurii (dědičné onemocnění s narušenou přeměnou aminokyseliny), dna naopak zbarvuje moč do růžova.

,,Zařadila jsem zde několik málo řádků o barvě moči, aby jste i Vy sami mohli usoudit jestli jste zdrávi nebo Vás trápí nějaká choroba, anebo jen málo pijete a je Vám třeba doplnit tekutiny, které tak scházejí Vašemu tělu. Stačí si jen prověřit sem – tam, jestli je vše v pořádku a Vy tak sami můžete posoudit jestli - ano.“                                 

,,Trápí Vás časté nucení na močení a nebo pálení a řezání, bolesti v podbříšku, bederní krajině ?

ObrazekPro Vaše zdraví mohu doporučit přírodní extrakt s brusinek URINAL :

Používá se při infekcích a zánětech močových cest a zabraňuje uchycení bakterií na stěnách močových cest. Může se používat dlouhodobě a také v těhotenství i během kojení – obsahuje přírodní látky a nemá nežádoucí účinky a lze jej užívat společně s antibiotiky. Tobolky se mohou vhodně kombinovat s vitamínem C.“    Ludmilka

----------------------------------------------------------

 ,,Syndrom chronické únavy“

 Příznaky :

- trvalá nebo stále se vracející únava po dobu nejméně 6 měsíců, nezmírní se ani po spánku nebo odpočinku

- úbytek paměti, neschopnost soustředění, bolest hlavy

- zvýšená teplota, bolesti svalů nebo kloubů

- chrapot, bolest v krku, zvětšené uzliny na krku nebo v podpaží

- přetrvávající svalová bolest spolu s výše popsanými příznaky může svědčit pro fibromyalgii

Vyhledejte lékaře když únava trvá déle než 2 týdny nebo je provázena náhlou ztrátou na váze, svalovou slabostí či jinými neobvyklými příznaky.

Užíváte-li nějaké léky - únava může být vedlejším účinkem některých léků; lékař může vyloučit i jiné možné a často léčitelné příčiny.

Chronický únavový syndrom se vyznačuje pocitem hlubokého a trvalého vyčerpání. Nemocní mají poruchy spánku, špatně se soustředí a nezvládají své denní úkoly, mnozí trpí skrytou depresí. Syndrom chronické únavy bývá někdy diagnostikován jako fybromyalgie - podobné onemocnění provázené však navíc bolestmi ve svalech.

 ,,Obě tyto choroby postihují častěji ženy než muže.“    

-----------------------------------------------------------

,,Přírodní pomocník !

Produkt bez konzervačních látek !“

SYROVÁTKOVÝ  NÁPOJ 

Obsahuje vyšší nutriční hodnotu albuminu a globulinu.

Esenciální aminokyseliny nedovede lidský organismus vyrobit,

jejich nedostatek vede k různým poruchám lidského organismu.

Zajistí rychlé a souvislé zásobení orgánů důležitými vitamíny a minerály.

I při a po různých dietách.

( Bílkoviny, Laktóza, Popel, Tuky, Sušina, Zinek, Draslík, Sodík, Vápník, Fosfor, Hořčík…)

Se SuSyOMEN lze tuto potřebu krýt.

Chcete být plní energie ?

Chcete svou váhu zredukovat bez stresu ?

Chcete mládnout svým bližním před očima ?

Pokud ano, určitě začněte pít syrovátku.

- Snížení váhy bez pocitu hladu

- Zmizení otoků rukou a nohou

- Pravidelné vyprazdňování

- Zlepšení pokožky na celém těle

- Zlepšení u atopických ekzémů

- Ztrátu tzv. vlčího hladu

- Ztráta bolesti v kloubech

- Snížení cholesterolu

- Pocit vitality

S obsahem tuku min.0,5%

Neobsahuje lepek.

 

,,Splňuje požadavky na jakost a zdravotní nezávadnost a jsem ráda, že jsem Vám tento výrobek mohla představit na mých stránkách. Jedná se o Syrovátkový nápoj, který si sami připravíte. Je velmi podobný dětskému Sunaru. Mám s ním dobré zkušenosti. Tento nápoj koupíte v lékarnách, v obchodech se zdravou výživou i v obchodech zaměřených pro oblast duchovna.“   Ludmilka

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

KNIHA

Léčitel Anthony William

,,Novodobé médium odhaluje tajemství záhadných nemocí. Uzdravte se. Užasnete, jak je to snadné. Funguje to. Jste zmateni rozporuplnými informacemi, kterých se vám dostává od lékařů, a rádi byste dostali jednu jasnou, srozumitelnou radu? Děsíte se rakoviny? Chcete zhubnout? Vypadat a cítit se mladší? Mít víc energie? Nebo jste prostě nemocní a nikdo neví, co s vámi? Dokonce vám naznačují, že jste blázni a že si své potíže vsugerujete. Už jste všechno zkusili, všude zašli, a přesto vám žádný doktor nepomohl. Pak jste na té správné adrese. Léčitel Anthony William zná cestu z tohoto začarovaného kruhu. Tam někde ve vyšších sférách jsou uložené veškeré informace. Řešení všeho. Léčebné metody, které lékařská věda objeví až za pár let či dokonce za nějaké desetiletí. A Anthony je zná."

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

,,OŘECHY"

 

PISTACIOVÉ  OŘÍŠKY 

,,Obsahují mnoho nenasycených tuků a jsou bohaté na lipoproteiny, které pomáhají tělu zbavovat se cholesterolu. Vedle vysokého podílu bílkovin, železa, fosforu, hořčíku, zinku a manganu mají nadprůměrný obsah vitamínu E, thiaminu a niacinu. Díky vitamínu E působí antioxidačně, organismus chrání mimo jiné před nádorovým onemocněním."

 

 VLAŠSKÉ  OŘECHY

,,Mají velké množství tuku, hlavně ve formě nenasycených mastných kyselin. Dále obsahují vápník, fosfor a vitamíny skupiny B. Jádra připomínají svou formou lidský mozek, v čemž staří Římané viděli znamení využití vlašských ořechů pro dobrý vývin a výživu mozku. Vhodné jsou pro děti, studenty, duševně pracující a rekonvalescenty."

Spirit

 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO