Jdi na obsah Jdi na menu
 


Léčba HYPNÓZOU - Tajemství DIAMANTOVÉ vody - Léčivé účinky KONOPÍ - Co na bolest HLAVY

5. 1. 2013

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 ,,Léčba HYPNÓZOU"

b.jpg

 

,,Slovo hypnóza pochází z řečtiny, kde označuje boha spánku. Původně se hypnóza považovala proto za stav podobný spánku. Ve skutečnosti se jedná o prastarou léčebnou metodu, která byla praktikována často v období před zavedením vědecké medicíny. Egyptský papyrus z roku 1500 před Kristem platí za nejstarší písemný důkaz o lékařském post upu pomocí hypnózy. V antice léčili úspěšně touto metodou středověcí mniši. Moderní terapeutická hypnóza jako doplňující ošetřování a léčení v medicíně a psychologii děkuje za svůj vznik americkému lékaři Milton Ericksonovi (1901 - 1980). Posunul hypnózu tak daleko, že se dala využít a nasadit v lékařské praxi. Například při poruchách výživy, spánku, strachu, při bolestech zad nebo při odvykání kouření. Jak hypnóza skutečně působí, se zatím pouze spekuluje."

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 

,,Tajemství DIAMANTOVÉ vody"

 
 

,,Co je vlastně diamantová voda a jak ji lze charakterizovat?"

,,Je to pramenitá voda, u které byla zrychlena vibrační frekvence. Díky propojení s pátou dimenzí reaguje na přání a úmysly toho, kdo ji používá a otevírá cestu k vyššímu vědomí a poznání. K přeměně obyčejné pramenité vody ve vodu diamantovou použil autor, Francouz Joël Ducatillon speciální číselné kódy a hudbu. Sestrojil kódovací přístroj na základě informací získaných ve snech, který zaznamenává vícerozměrné kódy a ty jsou schopny přeměnit pramenitou vodu na vodu jako citlivý nástroj. Taková voda pak přijímá informace, které nabírá z nejvyšších energií. Běžná pramenitá voda se tedy mění ve vodu živou, inteligentní. Její výjimečnost spočívá v tom, že je silná energeticky, obsahuje přes 900 léčivých informačních kódů. Patří do přírodní medicíny, je srovnávána s léky, homeopatií, fytoterapií, s omlazovacími elixíry."

,,K čemu lze diamantovou vodu využít?"

,,Dokáže léčit nejrůznější nemoci a zdravotní problémy, působí jako prevence, čistí a detoxikuje tělo, hojí rychle rány, zastavuje krvácení, využívá se k obkladům, přidává do koupele, působí protizánětlivě a dezinfekčně, čistí a bělí zuby, prokazuje celou řadu dalších účinků. Má i další vynikající vlastnosti. Snižuje rovněž chlór z vodovodní vody na minimum a tvrdá voda, která je nasycena anorganickými látkami, se přemění na měkkou. Tedy nezatěžuje tělo, je zdraví prospěšná. Používá se jak na pití, tak na veškeré vaření. Lze ji v domácnosti využít všude tam, kde je voda potřeba. Diamantová voda účinně pomáhá nejen lidem, ale i zvířatům, je také vhodná k zalévání zeleně, která krásně roste."

,,Při jakých nemocech a zdravotních problémech se voda osvědčuje?"

,,Jejím pravidelným pitím je možné si například zlepšit výsledky krevních testů již za několik týdnů, například snížit hladinu tuku, cukru či cholesterolu v krvi. Napomáhá při léčení zažívacích potíží, působí při nejrůznějších zánětech, likviduje bolesti, působí blahodárně při nemocech srdce, cév a krevního oběhu, léčí rychle nemoci z nachlazení, potíže s ledvinami a močovými cestami. Zlepšuje zrak, zabírá při psychických potížích, gynekologických problémech, zlehčuje průběh infekčních chorob. Zaznamenávám celou řadu pozitivních ohlasů lidí, kterým diamantová voda byla nápomocná při hojení žaludečních a dvanácterníkových vředů, problémech s ledvinovými kameny, horečce, chřipce, astma, angině pectoris."

   ,,Jak se diamantová voda množí a uchovává?"

  ,,Rozmnožuje se velmi jednoduše. K namnožení je potřeba použít deset procent diamantové vody na sto procent objemu. Chceme-li tedy připravit jeden litr diamantové vody, do prázdné láhve nalijeme 1 dl již hotové diamantové vody a dolijeme 9 dl běžné pitné vody. Necháme jednu a půl hodiny působit, aby se dosáhlo potřebné přeměny. V láhvi proběhne reakce a objeví se bublinky, což nemusí být pravidlem, a voda je pak navibrovaná a může se používat. Pro další namnožení si musíme vždy ponechat deset procent diamantové vody. Ta se uchovává v chladnu, nejlépe ve skleněných lahvích, v plastových jen krátkodobě."

Spirit

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 

,,ZNOVUNALEZENÁ PRAVDA O LÉČIVÝCH ÚČINCÍCH KONOPÍ"

  ,,Na výrobky z konopí a jeho léčivé účinky se již téměř pozapomělo."
,,V nadcházející době plné změn, však účinky konopných produktů poznává již opět stále více a více občanů. Historie konopí sahá velmi, velmi daleko a lidstvo již v této daleké minulosti znalo jeho léčebné účinky a také používalo mnoho výrobků z této rostliny. Poznatky ohledně konopí podporují i významní výzkumníci, jako např. jeden z nich, pan Doc. RNDr. Lumír Ondřej Hanuš, DrSc., Dr.h.c.,- odkaz :

http://www.konopnyshop.cz/dr-ondrej-hanus.html
,,V současnosti již víme, že z konopí lze vyrobit až na padesát tisíc kvalitních, zdraví neškodných a zdraví podporujících výrobků, jakož i výrobků průmyslových, textilních, apod. Člověk má právo na zdravý život, zdravé životní produkty a zdravé životní prostředí. A právě výrobky z konopí jeho nároky plně uspokojí."
,,O léčivých účincích produktů z konopí se v dnešní době již opět přesvědčilo a přesvědčuje stále více a více lidí. Důkazem toho je stále vzrůstající zájem o tyto výrobky v našem e-shopu. Lidé se již probudili ze snu a mnozí z nich převzali a další začínají přebírat zodpovědnost za své zdraví a celkově za své životy."

 

,,Tyto skutečnosti se mezi lidmi, jako každá upřímně dobrá věc, šíří velmi rychle."

                                                         Upozorňujeme : Výrobky neobsahují THC.
Výrobky z konopí, recepty, potraviny a výživa, zdraví a krása, kosmetika, literatura, objednávky různých zdraví prospěšných výrobků a další informace naleznete na našich webových stránkách: www.konopnyshop.cz
,,Výrobky jsou určené pro všechny věkové kategorie."

,,Vítané jsou i diabetiky, nemocné celiakií a vegetariány."
 

    Zákaznický servis :
( Pondělí - pátek 9 -17:00 hod.)

Tel: +420 605 335 220
         E-mail: info@konopnyshop.cz

,,Doporučuji všem, aby vyzkoušeli produkty z Konopí a přečetli si v Konopném shopu vše o této zázračné rostlině plné zdraví a také se tak dozvěděli - mnoho zajímavosti ve článcích, které jsou obsahem jednotlivých částí, které nám Konopí přibližují. Dnešní zaneprázdněný člověk nemůže ani vedět, co z takovéto rostliny se dá všechno vyrábět ! Je to neuvěřitelně pravdivé po celá staletí, jenom my jsme to pozapoměli a také ignorovali."

,,Vraťme se opět všichni ke zdravé výživě a sáhněme po lécích a mastích pro zdravíčko ze zázračného Konopí ! Je tady pro naši zdravou výživu a podporu zdraví !"

 

KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

,,Co na bolest hlavy

Obrazek 

 

,,Každého z nás někdy bolí hlava. Někteří lidé mají tu smůlu, že bolest hlavy je velmi intenzivní, doprovázená nevolností, zvracením, poruchami vidění a citlivostí na světlo. Jedná se o migrénu, kterou způsobuje zúžení nebo rozšíření cév vedoucích do hlavy. Ženy trpívají migrénou častěji než muži, obzvláště v období kolem menstruace. Příčinou jsou změny hladiny hormonu estrogenu.“

 

,,V šedesátých letech dvacátého století ruští vědci izolovali z mrkve látku zvanou daucarin, která rozšiřuje cévy, zvláště v mozku, a napomáhá dobrému toku krve do hlavy. Na bolest hlavy můžete zkusit následující koktejl. Připravíte si 100 ml mrkvové šťávy, 100 ml celerové šťávy, pár snítek čerstvé rozmarýny a čerstvě mletý pepř. Mrkvovou a celerovou šťávu a rozmarýnu rozmixujete, ochutíte pepřem a ihned vypijete.“

 

,,Na bolest hlavy můžete vyzkoušet léčivý nápoj, který nabízí Gordon Sambidge. Ve sklenici teplé vody rozmíchejte lžičku jedlé sody a šťávu vymačkanou z poloviny citronu a vypijete.“

 

,,Než sáhnete po běžných prášcích proti bolesti, zkuste bylinný čaj, který také dokáže ulevit od bolesti. Voňavý heřmánkový čaj působí všeobecně na utišení bolesti stejně jako dobromysl. Jednu lžičku této bylinky zalijete 250 ml vařící vody a necháte asi půl hodiny louhovat. Pijeme 100 ml nejlépe dvakrát denně. Pozor, dobromysl není vhodná při těhotenství.“

,,Nejnovější výzkumy potvrzují, že všem, kteří trpí bolestmi hlavy, pomůže i máta peprná.“

 Spirit

 MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM