Jdi na obsah Jdi na menu
 


Solné LAMPY - Misku ZELÍ denně - Domácí výroba LEKTVARU a NÁPOJE - PŘÍBĚH: Zázračná mast - SODA pomáhá - BŘICHO je život

6. 8. 2007

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Solné lampy

Obrazek

,,Krystaly soli jsou díky svému chemickému složení ideálním zdrojem záporných iontů. Pokud solnou lampičku zapneme, působí ještě intenzivněji. Vyvažují tak účinky elektrického smogu, který vzniká působením elektrických záření - počítače, televizoru, mikrovlné trouby ...."

Obrazek

,,Mikroklima v místnosti, kde se používá solná lampa, se zlepšuje, svým světlem má pozitívní vliv na psychiku člověka a vytváří neopakovatelnou atmosféru. Barva jejího světla je závislá na množství stopových prvků v krystalu soli. Oranžové světlo má příznivý vliv  při léčbě špatných zážitků jako je šok, stres, zvyšuje kreativitu a radost ze života. Červené světlo zase zvyšuje vitalitu a povzbuzuje."

,,Řeknete si, obyčejná sůl, ale účinek na lidské zdraví je ohromný! Doma ji také často používám!"

Jak funguje Solný krystal

Obrazek

 ,,Solný krystal funguje jako ionizátor vzduchu a tato ionizace se při zahřátí zesiluje. Vitalizuje atmosféru stejně, jako to zažíváme v blízkosti vodopádů, nebo u moře. Má tedy pozitivní účinky při dýchacích potížích (astma), potížích s oběhovým systémem, zlepšuje imunitu organismu a zpomaluje stárnutí."

,,Proto jsou solné krystaly doporučovány experty pro všechny pracovní, bytové i relaxační místnost. Přírodní přísady železa a manganu, zbarvují solné krystaly do nádherných žluto-oranžových, červených až tmavě červených odstínů a tak vydávají harmonizující tlumené světlo. Tím navozují příjemné prostředí a působí příznivě na tělo i vědomí. Jsou velmi vhodné do ložnic, obývacích pokojů - vedle televize, do dětských pokojů a do pracoven-vedle počítače."

KNIHA

Obrazek
,,Historii, účinky, působení a vhodnost umístění solných lamp si můžete přečíst v této vydané knize pod názvem - Solné lampy."

( Jak vzniká sůl, dvojí tvář soli, léčivé energetické účinky, světlo a barva pro tělo, ducha a duši, umění správného umístění lampy, optimální umístění solné lampy a další informace, které Vás obohatí ).

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Misku zelí denně

Obrazek

,,Z hlavkového zelí se připravuje řada pokrmů, ale méně známa je jeho Léčivá moc. Zelené listy hlavkového zelí jsou dobrým chladivým prostředkem při bolestech hlavy."

,,Mnohem větší a mnohostrannější využití má zeli kysané ( naložené ). Velmi dobře působí na naše zažívací orgány, odvádí nemocné a rozkládající se šťávy i plyny, mírní žaludeční slabost, podporuje tvorbu krve a kromě toho obsahuje vysoké dávky vitamínu C."

Obrazek

,,Pokud chcete preventivně předejít nejrůznějším chorobám, mělo by se pro vás stát pravidlem, že denně sníte malou misku kysaného zelí."

 ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ

Domácí výroba lektvaru a nápoje!

Obrazek

,,Máte bolesti zad, kolenou, ramen? Tak si připravte domácí lektvar: 10 tablet acylpyrinu rozpustíme v lahvičce Alpy a 2 lahvičkách Lesany. Roztokem hojně natřeme bolavé místo, pak přikryjeme suchým froté ručníkem a dekou. Postižené místo se tak důkladně prohřeje a bolest po několika dnech, kdy budeme proces opakovat, ustoupí."

Obrazek

,,Ale to není všechno - ještě si můžeme uvařit nápoj, kterým léčbu podpoříme. Každý večer dáme do 0,25 l - osm lístků břízy ( více ne, jsou hořké ) spaříme převařenou vodou, necháme 15 minut vylouhovat, přecedíme a před spaním vypijeme.

,,Mladé listí z břízy trháme koncem května a začátkem června, sušíme ve stínu. Přeji Vám všem brzké uzdraveníčko!"  

Čtenářka mých stránek mi napsala :

,,LUDMILKO, TO MAZÁNÍ POUŽÍVÁM UŽ PÁR DNÍ PRO SEBE I MAMINKU. MOC DĚKUJI OPRAVDU TO POMÁHÁ. URČITĚ JE DOBRÉ MAZÁNÍ VYZKOUŠET. MOC SE POŘÁD TĚŠÍM Z VAŠICH STRÁNEK, JSOU KRÁSNÉ! PŘEJI VÁM HODNĚ, HODNĚ ČTENÁŘŮ."

ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ

PŘÍBĚH, KTERÝ SE STAL!

Zázračná mast

,,Na jaře roku 1991 jsem byl na návštěvě u svého dědy v Tutlekách. A ten mi zničehonic začal vyprávět podivný příběh, který se tam stal v roce 1866, kdy se udála bitva u Hradce Králové. Po ní se u Tutlek skrýval v polích jeden voják, který zřejmě dezertoval, a proto mu při dopadení hrozila jistá smrt. Jedné noci zaťukal na okno stavení v této vesnici. Zdejší hospodář mu otevřel a voják poprosil o jídlo a nocleh. Ukázalo se, že zběh byl ve skutečnosti mladý továrník z Rakouska, který vyráběl jakousi zázračnou mast. Ta účinkovala na všechny bodné a sečné rány, krásně se po ní hojily. Postup výroby však znal pouze on. Kdyby padl v boji, nebo ho chytili, tajemství by bylo navždy pohřbené s ním. Za odměnu nechal prý té rodině z Tutlek recept s tím, že ji mohou vyrábět pouze oni, ale nikdo jiný. A tak se stalo."

Jaroslav Š., Lupenice - Spirit

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

,,Dna už dávno není nemocí bohatých a mocných, kteří jí v dobách minulých často trpěli. Dnes už je známo, že jde o vysokou hladinu kyseliny močové v krvi - hyperurikémii. Ta může časem přerůst k usazování krystalů kyseliny močové v kloubech, na šlachách a v okolních tkáních. Přirozené protizánětlivé procesy pak způsobují zarudnutí, otoky, teploty, tuhnutí a velké bolesti. Vysoká hladina kyseliny močové v těle vede k propuknutí dny. Jaká je pomoc?"

,,Pijte pravidelně malé množství vody po celý den, a to alespoň tři litry. Voda pomáhá ledvinám proplachovat se a lépe zpracovávat i odvádět kyselinu močovou z těla. Někteří léčitelé doporučují konzumovat jedlou sodu, jež napomáhá rozpustit krystaly kyseliny močové. Přidejte půl čajové lžičky jedlé sody do čtvrt litru vody, důkladně promíchejte a vypijte. Sklenic by však za den mělo být maximálně osm - jedna před spaním, jedna ráno, a jednou za dvě až čtyři hodiny mezi jídly. Tuto kúru opakujte každý den, dokud potíže nezmizí."

,,Pomoci by mělo také pojídání řapíkatého celeru a pití matonky ve větším množství. Rozpouští krystalky kyseliny močové a ulevuje od bolesti. A samozřejmá je přísná dieta, kdy je třeba omezit tučné a červené maso, vnitřnosti, drůbež, mořské plody atd. Vypusťte úplně alkohol, zejména pivo, které patří mezi hlavní spouštěče onemocnění dnou."

Spirit

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Víte, proč se našemu břichu říká život? Je to především proto, že je zde uloženo celé trávení a zvláště pak tlusté střevo, které je základem zdravého života. Ve střevech jsou přítomny miliardy bakterií, zejména mikrob nazv aný Escherichia coli, které nám napomáhají ke správnému trávení. Jestliže se zde naruší rovnováha mezi bakteriemi a plísněmi, následkem toho mohou být různé zdravotní potíže. Například ekzém, astma či jiné onemocnění má vlastně svůj prapůvod v tlustém střevě. Přinejmenším až osmdesát procent imunitního systému se nalézá v tenkém a v tlustém střevě, tedy v břiše.

Narušená látková výměna způsobuje převahu těch druhů střevních bakterií a plísní, které podporují vznik celé řady nemocí. Odtud přes ledviny dochází ke vzniku větší kyselosti organismu. Když je organismus kyselinotvorně otrávený, hromadí se v sobě více jedů a toxinů, hůře jsou určité toxické látky metabolicky odbourávány a vlastně dochází k vnitřní otravě organismu a tudíž i k projevu určitého druhu onemocnění. Následné oslabení imunity s sebou nese i ztrátu celkové vitality, pocit únavy, zhoršenou soustředěnost, stavy úzkosti a deprese, pod vlivem stresů dochází i k rozladu v oblasti neurovegetativního systému. Vznikají nemoci jako například migréna, hypertenze, diabetus mellitus, choroby ledvin, žaludku, jater a nemoci v oblasti tlustého střeva, které mohou být i zákeřné.

Velmi nebezpečná je zácpa. Při zácpě se hromadí nadměrné množství jedovatých látek v tlustém střevě. Ty se mohou opět vstřebat do krve a ta je rozváží po celém organismu, což také nebývá bez zdravotních následků. Proto by měl každý člověk dbát i na pravidelnou každodenní stolici. Je třeba důsledně dodržovat pitný režim, pít neslazené tekutiny, nejlépe čistou vodu a to tři litry denně, dát přednost vláknité stravě (kedlubny, ořechy, mrkev, celer, okurky) a podobně.
MUDr. Jan Miklánek

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO