Jdi na obsah Jdi na menu
 


Indigová REVOLUCE a 12ti vláknová DNA

21. 9. 2009

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

 

,,Indigová revoluce a 12ti vláknová DNA“

 

Obrazek

 ,,Jaké změny v této době probíhají na naší planetě a jak se to dotýká našich fyzických těl ?"
,,Existují zásadní změny, mutace, ke kterým podle genetiků nedošlo od doby, co jsme vyšli z vody. Před několika lety se v Mexico City konalo celosvětové setkání genetiků a hlavním tématem byla změna DNA. Činíme právě evoluční změnu, jenom zatím nevíme, v koho se měníme..."


 ,,Jak se mění lidská DNA?"
,,Každý má dvě šroubovice DNA. A my jsme zjistili, že se tvoří další šroubovice. Ve dvojité šroubovici se nacházejí dvě vlákna DNA svinuté do spirály. Chápu to tak, že se nám vyvine vláken 12. Během této doby, a začalo to možná tak někdy před 5 až 20 lety, jsme začali mutovat. To je mé vědecké vysvětlení. Jde o mutaci našeho druhu do něčeho, kde konečný tvar zatím není známý. Změny nejsou veřejně prezentovány, neboť vědecká komunita cítí, že by obyvatelstvo vyplašily. Avšak lidé se mění a mění se na buněčné úrovni. Právě nyní například pracuji se třemi dětmi, které mají 3 vlákna DNA. Většina lidí to ví a cítí. Mnohá náboženství o této změně mluvila a je známo, že k ní dojde různými způsoby. Víme, že je to pozitivní mutace, i když fyzicky, mentálně a emocionálně to může být nesprávně chápáno a může to být děsivé."
,,Mají tyto děti nějakou odlišnou charakteristiku od ostatních dětí ?"
,,Tyhle děti dokáží hýbat objekty po celém pokoji jen tím, že se na ně koncentrují, nebo naplní sklenici vodou jen tím, že se na to dívají. Jsou telepatické. Člověk by málem myslel, pokud je pozná, že jsou napůl andělské či nadčlověkem, ale nejsou. Myslím, že jsou jen tím, do čeho dorosteme během následujících desítek let i my ostatní."

Obrazek
,,Domníváte se, že se to přihodí nám všem ?"
,,Vypadá to, že většina lidí narozených před rokem 1940 už nebude moci tento skok uskutečnit, ale iniciovali do další generace něco, co jim dává kapacitu k vytvoření další spirály během naší doby. Naše imunitní a endokrinní systémy nejvíce svědcí o těchto změnách. To je jednou z příčin, proč pracuji ve výzkumu imunologického testování a terapií. Některým dospělým, které jsem testovala, se další spirála DNA vytváří. Někteří dokonce dostávají svou třetí. Tito lidé procházejí velkým množstvím velkých posunů ve svém vědomí a ve fyzických tělech, neboť vše spolu souvisí. Podle mého názoru, země a vše co je zde zvyšuje své vibrace. Mnohé z dětí narozených teprve nedávno mají těla, která jsou magneticky lehčí."
,,Ti z nás, kteří jsou starší a rozhodnou se změnit, musí projít mnoha fyzickými změnami."

Obrazek
,,Co způsobuje změny v tělech narozených s normální dvojitou šroubovicí DNA ?"
,,Nejsnadnější cesta, jak mutovat naši DNA, je prostřednictvím viru. Proto viry nemusí být nezbytně špatné. Viry žijí pouze na živých tkáních. DNA viry jako jsou Epstein Barrová (tzv. EB-viróza, únavový syndrom) a Herpes #6 mění buněčnou strukturu. Retrovirus není DNA virus. Místo zmutování těla ho prakticky sní. Mnozí lidé, kteří tímto procesem projdou, mají nové zaměstnání, nové způsob myšlení, nebo přinejmenším odstartují do nového životního stylu. Ačkoliv se svého času mohou cítit opravdu nemocní, unavení, bez vůbec žádné naděje, je to dar. Je jim dávána šance změnit svou strukturu DNA a proměnit své tělo v lehčí, zdravější, které mohou vidět u další generace. Andělé, které spatřujeme, jsou znamení, že vzestupujeme."

Vypsáno z Tenet Nosce

)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 

,,Prosvětlená DNA"

Název Indigové děti není díky modré auře, jak se často uvádí, ale modrým spektrem prosvětlené DNA. Tento přístroj vyvinuli v anglických laboratořích, kde si test každý z nás může nechat udělat. Cena je okolo 180 000 Kč, protože je zapotřebí jednorázové pomůcky. Dále se Indigové děti liší genomem v krevním řečišti.

Z ezoterického pohledu nejvíce informací o Indigových dětech přinesla evropanka žijící od 11 let na Havaji u Aluházkého domorodého kmene. Tento kmen je stále napojen na 5 dimenzi.

V posledních letech se na planetě Zemi dějí velké změny. Právě Indigové děti jsou tady proto, aby mi ostatní jsme pochopili důležitost těchto změn. Bohužel někdy sami Indigové děti jsou velice zmatené, často se cítí opuštěné, nepochopené, jako by byly z jiného světa.

K tomu, aby sami sobě porozuměly, bylo vytvořeno schéma 12 typů Indigových dětí. Indiciemi je: první výskyt, duchovní poslání, typologie, jednání, mentální, emoční a fyzický profil…

,,První Indigové děti se rodily již v 50 letech. V posledních letech se jich rodí stále více. Odhaduje se , že Indigové dětí činí více jak 20% populace." Ludmilka

))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))