Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nadešel Věk Vodnáře - AVALON bude existovat navždy - Telepatie, přirozená komunikace

19. 10. 2008

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 

- - VĚK VODNÁŘE - - VĚK VODNÁŘE - -

Nadešel Věk Vodnáře

Obrazek

,,Žijeme v době, kdy planeta Země přechází z věku Ryb do věku Vodnáře. Můžeme tedy v této době očekávat velké změny, na které najdete odkazy v učení prakticky všech náboženství světa. Tento přechod se odehrává právě teď."

,,Možná jste si povšimli, že s naší planetou se opravdu poslední dobou něco děje. Tak jako se duchovně i vibračně vyvíjí každá bytost na této planetě, tak se vyvíjí i celý vesmír. Ani my se nevyvíjíme rovnoměrně a stále. Ale začneme na sobě pracovat vždy, až když je nám nejhůř. Ale pak to stojí za to. Měníme se nárazově. A stejně je to i s celým vesmírem. Jde totiž o to, že planeta Země v tomto období začíná prudce zvyšovat své vibrace. Mění se její energetické pole. Celý proces má podle předpovědí vrcholit od roku 2012. Poté se již Země bude jen srovnávat s novou situací."

,,V okamžiku, kdy na této planetě budou energeticky vyšší vibrace, budou zde moci dále žít jen bytosti, které dosahují stejné vibrační úrovně, tedy určité duchovní úrovně. Podle některých zdrojů jde o duchovní úroveň 80% a vyšší. Bytosti, kterým se to do té doby nepodaří, z této planety odejdou a budou se nadále inkarnovat na planetách příslušných jejich úrovni vědomí."

 

,,Ve věku Vodnáře by už na Zemi neměly být války a také bytosti, jejichž potřebou je vládnout nebo rozhodovat o druhých. Také hodnoty lidstva by se měly posunout k věcem jiným než jsou peníze, kariéra a ukojení vlastního ega. Měly by se navracet zpátky k podstatě naší existence, jejímu smyslu, potřebě spolupráce, sounáležitosti, k lásce. Myslíte, že během následujících let je lidstvo (i každý její jednotlivec) schopno k této proměně dojít samo od sebe? Proto se bude muset na naší planetě odehrát něco tak zásadního, aby lidstvo bylo nuceno pochopit a začít vnímat to, co je skutečně důležité."

 

,,Nemyslím si, že by měl nastat konec světa. Takovýchto přeměn už naše planeta zažila několik. Ale vždy se stalo něco zásadního. Jako příklad můžeme uvést zánik Atlantidy, potopu světa, narození Ježíše atd. Tentokrát se lidstvo bude muset dostat do situace, kdy hodnoty, jako peníze, kariéra a moc, na kterých v poslední době stavělo, budou k ničemu. Budou se muset obrátit zpátky k přírodě a jejím zdrojům, budou muset začít vnímat svou intuicí a uvědomit si hodnotu přátelství, lásky a pomoci bližnímu. Existuje mnoho předpovědí a vizí, jak to vlastně proběhne. Ale nemá smysl o nich spekulovat. Věřím, že každý, kdo na sobě pracuje a přemýšlí o sobě a dosáhne určité potřebné úrovně vědomí, bude v pravou chvíli na tom pravém místě. Ostatně jsem přesvědčena, že ani Noe nebyl jediný ve své době na světě, kdo věděl, co má v pravou chvíli udělat."

 

,,Ať tyhle změny proběhnou jakkoli, je to jediná možná cesta k růstu celého lidstva a věřím, že čas dá za pravdu všem, kdo říkají, že všechno zlé je k něčemu dobré. Komu z nás se líbí žít v době, kdy se svět řídí jako jedinou hodnotou peněžní? Dávno už jsou vynalezeny motory na vodu, ale na výdělcích ropných společností stojí celá ekonomika světa. Politici tvrdí, že jim leží na srdci otázka, jak pomoci lidem třetího světa, aby neumírali hlady, ale v naší konzumní společnosti se stále plýtvá s čímkoli. Protože čím více nakupujeme, tím více z toho ekonomika těží. Mnoho let se ví, že znečištění planety je kritické. Ale zakáže někdo velkým podnikům dál zbytečně pro konzumní společnost vyrábět? Peníze, peníze, peníze. Jsou ve všem a hýbají světem, našimi životy, celou naší planetou. Věřím, že jakákoli změna, která přivede lidi k tomu, že jsou na světě věci důležitější, bude k lepšímu."

 

,,Nevěřte sektám nebo společenstvím, kteří tvrdí, že bude konec světa, nebo že zde přežijí jen ti, kdo budou vyznávat jejich učení. O tom to vůbec není. Není to o tom, zda věříte v Boha, či jste příslušníkem určité skupiny lidí nebo národa, nebo jaké máte IQ, či jestli něco víte o esoterice. Jde o úroveň duchovního vědomí jednotlivé bytosti. Tedy o schopnost naší duše chápat souvislosti. To nás nenaučí žádná kniha. Jen naše zkušenosti a snaha pochopit souvislosti ze všech úhlů, práce na sobě a pochopení sounáležitosti s druhými i s vesmírem samotným a jeho principy, jsou vstupenkou do Nového světa. Důkazem, že tomu tak je a že konec světa nenastane, jsou i Indigové děti."

Obrazek

 ,,Končí věk RYB a začíná věk VODNÁŘE. To by mělo přinést nové poznávání Boha a účelu toho. Nyní je předpoklad, že se sloučí poznání transcendentní, respektive mystické s poznáváním vědeckým, což by přineslo lidstvu velké požehnání i oddálilo jeho zánik. Vyskytne-li se na světě zasvěcenec této třídy, působí na vybití staré karmy lidí. V říši příčin směšuje prvky dobra a zla tak, aby v konečném výsledku převážilo dobro a uvolnila se cesta pro novou nauku. Vybíjení staré, v tomto případě zlé karmy, vzniká ve světě mnoho utrpení lidí, zvířat, živočichů i rostlin. Tímto údobím svět právě prochází. Dobro ovšem zvítězí.“

 

,,Běžný člověk však sotva může posoudit, co je dobro a co je zlo z univerzálního hlediska. Lze však říci: Ti, kdo pochopili správně ideu křesťanství a připravili se niterně i fyzicky k pochopení kosmických zákonů, přečkají toto velmi zlé období, aby se mohli stát avantgardou nové nauky – nauky zvané Přímá Stezka.“

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Avalon je ostrov posledního odpočinku světců, první křesťanské svatyně v Anglii a střed posvátné sítě, která spojuje prehistorická místa v širokém okolí. Legendy všech věků se odehrávají v okolní krajině, jejíž odlehlá místa jsou ožívána vzpomínkami na dávné světce a hrdiny. Každá generace přidá svůj díl ke glastonburské tradici, neboť duch místa spojuje minulost s přítomností a zdejší mystická atmosféra neztratila nic ze své síly. A tak jsou legendy neustále obohacovány o nové zkušenosti a objevy související s tajemstvím Avalonu.
V keltských dobách tu prý druidové dosahovali skrze bránu Twr Avallach onoho světa čtvrté dimenze. V té platily fyzikálně-metafyzické zákony, jako překračování prostoru a času, jak je možné nalézt jen v kouzelných říších. Odtamtud přenášeli druidové své znalosti do našeho světa, například poznání o nesmrtelnosti duše, znovuzrození a ovládání času.
Pro Kelty byl Tor vchodem do onoho světa. Dodnes je možné vystoupit ke zříceninám věže na Toru po spirálovité stezce. Ta měla být založena před dvěma a půl tisíci lety, když do Británie přišli Keltové. Tato točitá cesta symbolizuje „Zemního hada“ a je obdařena souladem a silou, kterou pociťují senzitivní lidé a jež v nich může vyvolat stav podobný transu. Kdo při tom dokáže uvést v soulad záchvěvy Země s kosmickým vědomím spirálovité cesty, nalezne klíč k branám onoho světa.
Moderní badatelé v oblasti vědomí věří, že moudrá víla nezavřela po Artušově smrti beze zbytku bránu do jiných světů. Vždyť kdo je schopen ohnout čas, může tento časový úsek libovolně prodloužit nebo zkrátit. Druidové zřejmě ovládali toto umění, když procházeli avalonskou branou do onoho světa. Když jeho mocná říše skončila – hovoří se o bitvě u Camalonu v roce 537 – odvezla prý krále Artuše loď do Avalonu, odkud se už nikdy nevrátil. Král Artuš je nesmrtelný. Mnoho lidí považuje jeho mýtus za důkaz toho, že Avalon bude existovat navždy – i když je pro nás těžké jej vidět.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Telepatie - přirozený komunikační mechanismus

Zdroj: Pixabay.com

Buďte srdečně vítáni u dnešní krátké zprávy, kterou jsem dnes přijala a kterou ve spolupráci s Rodinou Elohim sdílím jako současnou aktuální zprávu, protože budu nějaký čas v ústraní. Později se zmíním o zneužívání a špatném pochopení sexuální síly. Elohim jsou Tvůrci světů a dohlíží na pozemský Vzestup.

Slunce je Boží syn Světla, nositel Božského Vědomí. Na lidské úrovni jej nelze pochopit, protože není lidské, je ale nositel elektromagnetické frekvence a informací. Ovlivňuje naše Vědomí v závislosti, v jaké dimenzi se nacházíme a podle toho, jak jsme schopni vnímat neviditelnou Světelnou dimenzi. To je důvod, proč jsou někteří více probuzení. To je důvod, proč někteří mají přístup k informacím ve vyšších dimenzionálních realitách na základě vyšší smyslové schopnosti, která je zcela přirozeně zabudována v těle, pokud se člověk rozhodne žít srdcem, čistým pravdivým a soucitným životem.

Pokud tomu tak není, lidé jsou odkázáni dívat se ze spodních frekvencí. Vzestup je pro ně zcela něco jiného, takže dívají na astrální holografické obrazy, zrcadlové iluze a jako příklad si můžeme uvést falešnou matici falešného Vzestupu. To se děje na základě Zákona Rezonance těla a Vědomí. Jestliže je člověk ochoten meditovat v klidu a má v úmyslu odstranit ze svého života umělou mašinérii, vyčistit mentální a emocionální tělo a čakry, stane se transparentním pro Světlo, které pak může naplnit jeho tělo a budovat Světelné tělo, Zdroj věčného Světla. Tento člověk odráží Boží Zdroj. Jak víme, Vzestup je umožněn těm, kteří žijí ze srdce a jejich život je naplněn Láskou.

Takže ti, kteří jsou zde v misi Krista, resetují cestu vývoje Vědomí směrem do organických časových os. Přirozeně spolupracujeme jako Světelná Rodina na Zemi se všemi, kteří přišli pomáhat v návratu lidské rodiny do organického způsobu bytí, oživovat těla a život na Zemi a to je také naše predigované Vítězství a Sláva. Sluneční soustava a také planeta se zcela přirozeně vyvíjí ORGANICKY a člověk je tohoto živého Vědomí součástí.

To nejdůležitější, co bych dnes měla tedy zmínit, v kontextu rozšiřování Vědomí, které se od roku 2012 dostalo na velmi vysokou úroveň, je rozvíjení buněčné telepatie. Tato schopnost je mimo lineární myšlení, je to přirozená součást biologie těla. Je to živá inteligentní telepatie obsažená v buňkách. Informace jsou přijímány mimo potřebu používat umělou inteligenci, jakmile jsme schopni dokázat naslouchat informacím v prostředí, v kterém se nacházíme. Telepatie se rozvíjí v živém energetickém poli a tichu přírody, kdy se jednoduše můžeme spojit s energiemi Země. jen těžko v hluku velkoměsta. Čím otevřenější je vaše srdce a mysl, tím jasnější zprávy obdržíte, budeme-li se tedy bavit o získávání aktuálních informací o Vzestupu.

To je mimo jiné důvod, proč jsem každý den v přírodě, kde kultivuji nejen životní fyzickou a psychickou sílu, ale právě telepatii. Postupně, jakmile se člověk vyčistí, jsou zprávy zcela zřetelné. Je to tok informací. Je to rys Světelného těla, který neustále zesiluje, když je duše uzdravena a sjednocena s fyzickým tělem. Většinou to trvá několik let, záleží, jak rychle je člověk ochoten a disciplinován uzdravit sám sebe na všech úrovních. Udělat ve svém životě pořádek.

Je zajímavé, že kvalita mikrobiomu, střev, žaludku, sliznic, trávicího traktu a zatížení toxiny má vliv na úroveň schopnosti buněčné telepatie. To je další odhalení, jak důležité je dělat komplexní změny celého životního stylu, zatímco je lidský kolektiv veden k obžerství a všemožnými způsoby ničena DNA. Zaměřte se na vyčištění solaru a trávicího a střevního traktu. Osobně kupuji jen bio potraviny, těším se na postní období, zakládání zeleninové zahrady s rodinou, první zelené vitamíny z přírody, i když kopřivy a jitrocel rostou stále a jsou skvělým zdrojem Světla, vitamínů a stopových prvků… atd.

Jako Světelná Rodina spolupracujeme společně, nejen na osvobození z Archonských programů a patriarchální nadvlády, ale nyní právě na kultivaci těchto telepatických schopností, a Rodina Elohim říká, že je nejvyšší čas používat a trénovat tuto dálkovou schopnost, která je nad rámec pěti smyslů, kdy jsou myšlenky přenášeny z jedné mysli do druhé, nebo pro získávání informací o Vzestupu, bez potřeby používat umělou inteligenci, než se Temnota zboří ve Světle. A tak se stáhnu do ústraní, svého milovaného poustevnického života. Tak jako tak, je to naše příští přirozená schopnost komunikace a možnost, jak přenášet informace telepaticky mezi sebou, aniž bychom potřebovali zapnout počítač, bez elektronického obtěžování a blokování informací odděl a panuj. Všichni jsme propojeni a víme o sobě, každý z nás pracuje svým způsobem. Svatá Božská Matka je v nás. Duch Svatý je s námi.

Láskyplné soucitné čisté Srdce má kdykoliv přístup ke všem potřebným informacím. Je čas postarat se nyní o své zdraví, posilovat imunitu. Tato pasáž má silný transformační vývoj a bude úspěšná. Příroda si oblékla sněhobílé křišťálové šaty, procházky jsou magické, pod zemí se pomaličku probouzí život. V srdci září Sluneční Světlo, které se vrací zpět do lidských srdcí, Svaté Svatyně Božského člověka. Opatrujte se, pečujte o sebe.

S milujícím srdcem

Lenka Gloria Magenta

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO