Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dětská tabulka - Hvězdné DĚTI - Čas zrození není náhodný!

2. 6. 2009

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 

 

 

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 

 

 

 

 

 

 

,,HVĚZDNÉ DĚTI"

 

,,Lidé se ptají na své děti, jestli  dostanou příležitost projít Přechodem?"

 

,,Všechny Hvězdné děti již mají lístek domů. Do Nové Oktávy se vrátí bez námahy, protože pocházejí z druhé strany Přechodu 11 : 11 a jsou inkarnované proto, aby nám připomenuly náš hvězdný původ."

 

 Obrazek

 

 ,,Pokud jde o děti, tak je nutné si uvědomit, že když jsou v současné inkarnaci dětmi, tak jejich duše jsou nadčasové a zralé. Na duševní úrovni jsou plně způsobilé vykonávat vlastní rozhodnutí nebo chtějí nyní složit závěrečnou zkoušku z duality. Vyberou si životní situaci, která jim umožní dosáhnout cíle." ,,Například dítě, kterého duše touží po jednotě si najde rodiče, kteří také volí tuto cestu."

 

Zapamatujte si : ,,V tomto procesu neexistují žádné nevinné oběti. Každá osoba na této planetě musí vykonat svoje vlastní vědomé rozhodnutí s ohledem na to, kde chce ukotvit svou bytost."

 

Obrazek

 

,,Na této planetě se ve stále větším množství inkarnují osvícené, čisté bytosti z hvězd. Nazýváme je Hvězdné děti. První Hvězdné děti přišly zhruba před třiceti léty a před asi dvaceti léty se jejich počet začal výrazně zvyšovat. Přicházejí sem z druhé strany Přechodu 11 : 11."

 

,,Na Zem přicházejí s neporušenými vzpomínkami. Jsou tady na to, aby zachovávali rezonanci Chrámu Jednoty pro nás všechny. Až do doby když všichni budeme rezonovat ve shodě s větší Realitou."

 

,,V období našeho přechodu přes 11 : 11 budou Hvězdné děti sloužit jako Nebeští navigátoři. Po přechodu do Oktávy sedm zaujmou vedoucí postavení a budou pracovat po boku příslušníků Druhé vlny.“

 

  Obrazek

 

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 

,,Čas zrození není náhodný!"

 

Obrazek

 

,,Astrologie vychází z rozestavění planet v okamžiku narození dítěte, přesněji řečeno v okamžiku jeho prvního nadechnutí. Právě od tohoto momentu začíná astrologie tak zvaně ,,fungovat." Očekávaný termín porodu proto nehraje žádnou roli. Dítě se může narodit dříve či později, to je vždycky záležitostí vyšší moci. Rozhodně nejde o náhodu. Můžeme to formulovat i tak, že člověk přichází na svět v ten moment, kdy jsou planetární vibrace v souladu s jeho údělem na zemi a s jeho Karmou. V průběhu těhotenství se tedy žádná astrologická povaha vyplývající z předpokladaného termínu porodu projevovat nemůže."

 

Spirit

 

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA