Jdi na obsah Jdi na menu
 


PŘÁTELSTVÍ a PRAVDA při společné spolupráci

4. 3. 2009

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

,,Přátelství a Pravda při společné spolupráci“

Obrazek

Ezechiel : Svobodná spolupráce vyplývá za předpokladu vytvoření celku, kde každý jednotlivec splňuje vibraci Přátelství. Toto přátelství je dohoda o svazku, která zajišťuje pravdu při společné spolupráci. Aby se uskutečnila tato propojení, musí každá bytost projít učením (zasvěcením), které jí umožní zpracovat vlastní Pravdu, zapadající do této společné spolupráce. Přátelství tedy vzniká při souznění vibrací a společných tvořivých plánů, našeho Otce Stvořitele.

 1.) Na nepravých úrovní Satany : vztah založený jen na pudech, závislost, ovládání… atd.

 2.) A na pravých úrovní Otce Stvořitele : spolupráce, sjednocení, přátelství, osvobození.

 Základem celého učení je svoboda, umožňuje každému jednotlivci se rozhodnout, a tím dává základ pro růst svobodné vůle. Rozhodováním vytváříme směr naší cesty a osvobozením se otevíráme celistvosti. Ve vesmíru je velký zájem o spolupráci a všichni se chtějí učit ve svém řemesle. Proto povstaňte poslové vaší pravdy a zažehněte plamen Sjednocení…

 ,,Úroveň přátelství“

 Hmotná Vibrace 500 - 3400 KHz

 Umožňuje jen pudové vztahy, založené na nadřazováním jeden nad druhým, na závislostech a chtíčích. Tyto vztahy vytvářejí dluhy v energiích. Jsou to takové ovládací podmínky(mechanismy), které nás nutí se nesvobodně rozhodnout. Samozřejmě ve pro prospěch negativních sil, neboli falešného Boha Satany. Zde záměrně nevědomí mlží naši mysl, abychom neotevřeli svá srdce a neprolomili zeď iluze. Přitom stačí jen naslouchat svému srdci, kde proudí pramen věčné pravdy. Vírou a pokorou ke svému srdci se přehoupnete na další úroveň přátelství.

 Duševní Vibrace 3400 - 5000 KHz

 Zde se zaznamenávaly informace o růstu člověka k otci Stvořiteli. Odtud můžeme více vnímat své duchovní nástroje, které tu máme pro dokončení poselství pocházející od našeho Ducha. Nástroje pocházejí z přítomnosti (bdělosti). Jakmile bouře ustane, tak jas pravdy prozáří vaši mysl. Často se zde dokončovaly, naše nesplněná přání. I zde jsou myšlenky, které zde zanechal falešný Bůh. Proto někteří lidé zde na Zemi, chtějí uskutečnit své destruktivní myšlenky, a tak se ponaučit svými činy.

 Podle řádu Stvořitele - Vibrace 5000 - 9000 KHz

 Zde se člověk učí pochopit své duchovní nástroje, neboť každý je jedinečným zdrojem pravdy. Ale tyto schopnosti jsou skryté, aby tak sám jedinec prahnul po poznání. Vytvoří si tak svoji hnací sílu, která ho pak skrze uvědomění popohání dál na cestě Domů. Nadále se učí uplatňovat své dovednosti, jak na sobě, tak i na okolí, a snaží se je nenásilně začlenit do svého života. Tady je kreativita (přizpůsobení se) vítána, neboť zde začíná Svobodná spolupráce, která zajišťuje vývoj všech, směrem ke Stvořiteli.

 Být řádem Stvořitele – Vibrace 9000 – více KHz

 Zde končí zkouškové období a začíná zodpovědná Spolupráce. Stáváte se řemeslníkem svého umění, o kterého se může čistá pravda opřít, a tak zde ztělesňovat Stvořitelovo království. Toto všechno s sebou přináší velkou zodpovědnost, ale ta je součástí každého smysluplného vztahu, neboť svoboda bez disciplíny je věčný chaos. I zde se objevují nové výzvy, které nás neustále vybízejí k dalšímu růstu. Osvícení není cíl, ale neustálý růst k Jednotě.

Obrazek 

,,Přátelství je Láska a Pravda vítězí !"

PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP