Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co my jen víme - MYŠLENÍ = ENERGIE, Jak mohu změnit své vibrace ENERGIÍ

6. 11. 2012

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

,,Co my jen víme - MYŠLENÍ = ENERGIE"

,,Ovlivňují lidé realitu kterou vidí ? To si piště, že ANO !" 

Naleznete na YouTube:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=kkvG7sCxNu

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

,,JAK MOHU ZMĚNIT SVÉ VIBRACE ENERGIÍ, které právě vysílám?...tak toto je dotaz,který denně zodpovídám svým klientům, tak si něco tady o tom povíme... pokud nejste spokojeni sami s tím , co máte, co jste právě dostali "nazpět", co je vlastně tou vibrací, kterou jste sami před nedlouhou "chvílí" vysílali?....je to prostě jednoduše řečeno to, jak jste se cítili, jak jste mysleli, co jste právě v ten "minulý okamžik" už udělali....TOTO JE PŘÍČINA TOHO,JAK SE MÁTE PRÁVĚ TEĎ, JAK SE CÍTÍTE PRÁVĚ TEĎ, JAK VIBRUJETE PRÁVĚ TEĎ....Myšlenky,to je to,co nám určí vibrace - myšlenky VÁM URČÍ POCITY, které příjdou ,jako následek toho, co si myslíme....ZMĚNIT TO MŮŽETE VY, jak?.... , ale já vám to tady popíši trošku, aby jste sami si mohli vyzkoušet, jak na to, když chci změnit své VIBRAČNÍ TOKY ENERGIE VE SVÉ AUŘE..."

,,TEDA JAK NA TO, ZMĚNIT SVÉ VIBRACE... mějte SPRÁVNÉ MYŠLENKY, uvědomte si,co si myslíte. Uvědomte si,o čem nejvíce přemýšlíte, nezáleží na tom, zda to chcete nebo nechcete...každá myšlenka má své vibrace...takže na to, na co NEJVÍCE MYSLÍTE, TO TAKÉ NAZPÁTEK DOSTÁVÁTE... takže změnit své vlastní myšlení, změnit své vlastní NALADĚNÍ ENERGIÍ, tím, jak myslíte a na co, tím se objeví VAŠE POCITY. Ty jsou mírou "výšky vibrací" toků energií...takže změnit je potřeba myšlení, tím se změní i naše pocity a tím se změní i to, co přitahujete...pokud se zlobíte, máte zcela odlišné vibrace, tedy negativní tok energie je všude kolem vás, to znamená, že toto také nazpět se k vám navrací, a to PŘÍMOU ÚMĚROU TOMU, KOLIK ZLOSTI, teda kolik SÍLY ENERGETICKÉHO NÁBOJE jste do toho projevu vaší ZLOSTI DALI, třeba tím, že při tom zvýšíte hlas - tím vysíláte mnohanásobek toho,co cítíte = DÁVÁTE TOMU MNOHEM VÍC ENERGIE, TAKŽE MNOHEM VÍC NEGACÍ, než kdyby jste jen pocítili zlost a jen to s mírně zvýšeným pocitem nespokojenosti "daný problém" JEN KONSTATOVALI...to je potom o mnoho menší negace zlé energie, takže zcela odlišný tok energií, které se k vám budou vracet... takže naučte se BRÁT VĚCI, JAK JSOU...MUSÍTE SE NAUČIT CÍTIT SE DOBŘE..a to, i když jde o nepříjemnou situaci, vnímejte to, CO SAMI VYSÍLÁTE K OSTATNÍM I K SOBĚ... myslete na to,co chcete...nikoli na to,čeho se bojíte nebo ,co nechcete...mějte příjemné pocity...BUĎTE VDĚČNÍ A POKORNÍ v každém okamžiku...protože toto vám mění vibrace na pozitiva, NAUČTE SE DĚKOVAT za vše,co máte...PŘIJÍMEJTE LIDI A JEJICH JEDNÁNÍ bez negací, pomluv, závisti,zloby...NECHTE LIDI TAK...VĚNUJTE SE SOBĚ...BUĎTE POZITIVNÍ...MILUJTE VŠECHNO,CO SE VÁM DĚJE...protože toto jste si sami přitáhli...uvědomte si,co je SPRÁVNÉ - VAŠE NITRO TO DOBŘE VÍ ...RADUJTE SE ZE ŽIVOTA, že není zatím podle vašich představ?...to je možné, ALE JE PODLE VAŠICH VIBRACÍ, KTERÉ SAMI VYSÍLÁTE..ZMĚNIT TO MŮŽETE JEN VY SAMI...buďte VDĚČNÍ, RADUJTE SE ZE ŽIVOTA, VYSÍLEJTE RADOST,DOBRÉ POCITY A S LÁSKOU PŘIJÍMEJTE TO, CO SE VÁM VRACÍ, to je totiž zpětná vazba toho,co jste vyslali...MÍROU ,CO VYSÍLÁTE = VÁŠ SOUČASNÝ STAV, VÁŠ ŽIVOT, VAŠE ZDRAVÍ, VAŠE PŘÍJMY, VAŠE VZTAHY...TOTO VŠE URČUJETE VY SAMI...JE TO VAŠE ENERGIE MYŠLENEK !!!...ZMĚŇTE TO...a můžete mít opravdu to, co chcete...nynější realitu můžete sami změnit...MYSLETE JEN NA TO, CO OPRAVDU CHCETE..."

,,Prvotní a nejdůležitější věcí je být ve vnitřním míru. Sám se sebou naprosto spokojen.
Tak se nám uvolní ta správná naše vibrační energie,kterou potom vysíláme také kolem sebe.
Je nutno si totiž uvědomit, že to, jak myslíme, jak vidíme svět a věci a potíže kolem nás samotných , tak také
vysíláme svou vlastní energii, protože v takových vibracích se také nalézáme. Je jasné,že vždy a všude být SPOKOJEN, to už chce opravdu být na vyšších vibračních tocích. Tak se podívejme, jak se na to dostaneme.
-jednak to určitě půjde vědomými postupy, stejně tak i nevědomými postupy/což je přirozené prožívání radosti,spokojenosti právě teď a právě tady a s tím,co právě mám - jednak to jde meditačním sezením, cvičením sebe sama v takových dovednostech - jednak také relaxačním dýchacím sezením, či dýchacími cvičeními
-také se dostáváme do pohody stavem vědomého prožívání přítomného okamžiku a uvědomování si,co máme
-pochopením vyšších principů při vědomém sebe-rozvoji,což bez alespoň dýchacích cvičení i tak nejde
-sebe-poznáním a meditací,či přenesením svého "já" do meziprostorů."

 
1. VDĚČNOST, že jsem tu a tady
2. prožití RADOSTI z toho, že tu smím ještě být
3. OBNOVA spojení s celým vesmírem
4. UVĚDOMĚNÍ vlastní SOUNÁLEŽITOSTI s celým Universem
5.DŮVĚRA V TOK ENERGIÍ vesmíru a její VĚČNOST
6. SEBEDŮVĚRA tady a teď, a ve všem, co dělám
7.DŮVĚRA UNIVERSU + proměnlivosti energie
8. UVĚDOMĚNÍ SI POZNÁNÍ, že vše souvisí se vším + vše patří k celku
9.POKORA + všudy přítomná LÁSKA nás obklopující
 

OOOOOOoOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 ,,O myšlení“

Obrazek

,,Každou svou myšlenkou totiž vysíláte energii, která k sobě přitahuje všechny energie sobě podobné a po kruhu se vám pak vrátí v obrovském množství. V daleko větším, než jste vyslali. Pokud tedy budete myslet jen samé hezké a pozitivní věci, pak se takové věci budou dostávat také zpátky k vám. Pokud naopak budou vaše myšlenky plné strachu, nedůvěry, závisti nebo negativity, nemůžete se dočkat ničeho příjemného. Všimněte si, že lidé, kteří stále jen nadávají, na všechno a na všechny, nebo se bojí cokoli říct nebo udělat a patlají se dokola ve svých problémech, mají stále smůlu. Jsou nemocní, většinou i chudí a nic se jim v životě nedaří. Do vašich myšlenek vám nikdo mluvit nemůže. Proto si za ně zodpovídáte jen vy sami."

Myšlenka je reálná síla

Úkol naší duchovní posilovny tedy zní :

,,Naučte se hlídat vlastní myšlenky. Je to těžké, ale jde to. Uvědomte si, že i když se vám něco nepříjemného přihodí, máte více možností, než se jen naštvat nebo mít špatnou náladu. Taky se tomu můžete zasmát, vzít to jako zkušenost a říct si, jak je fajn, že už víte, kudy příště ne. Problém se vaší špatnou náladou nevyřeší. Tak proč si jí vybíráte ? Vyberte si jinou možnost své reakce. Je to jen na vás. Každičká myšlenka je důležitá. Všechny myšlenky proměňujte v pozitivní a uvidíte, že se vám jako mávnutím kouzelného proutku začne dařit. Když už se stane, že některou negativní myšlenku neuhlídáte a ona vyjde na povrch, pak ji v klidu odešlete nahoru do světla, tam si s ní už poradí a vy ji nahraďte jinou, pozitivní."

Síla pozitivního myšlení článek Markéta Hirschnerová koučink

,,Uvidíte, že vašich myšlenkových omylů bude stále méně a že brzy začnete překvapovat sami sebe.“     Ludmilka

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoOOOOOOOO