Jdi na obsah Jdi na menu
 


ENERGIE línií nebo-li Neviditelná SÍŤ a ENERGIE Č-CHI

21. 5. 2012

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

,,Energie línií nebo-li Neviditelná síť"

is.jpeg

,,Zajímavé Energetické línie, které si můžeme představit jako pomyslné přímky, spojnice významných historických objektů, hradů, zámků, kaplí, svatyň, hradišť, božišť či kultovních vrchů."

,,Jeden z prvních objevitelů W.H.Black si jich všiml již ve druhé polovině 19. století. Jeho teorie rozvinul profesor Alfred Watkins a po něm celá řada badatelů."

,,Za tajemnými líniemi nemusíme putovat do Anglie, nejproslulejší badatelské oázy, stačí se trochu porozhlédnout po Čechách a po Moravě."

,,Na jihu Čech se nacházejí dálkové línie a to na Šumavě, která vede směrem od poutního centra Římov k Husinci, přes Svatobor, Klenovou, kdýňský Koráb a dále na severozápad. U Klenové se kříží s další významnou línií na níž leží Švihov, Valdek, Karlštejn, Hradčany, zámek v Tróji, hrady Kost a Trosky."

,,Vybraných objektů je celá řada, jmenovány jsou jen ty nejznámější."

,,Pražané mohou sledovat línii, na níž stojí rotunda sv. Longina, rotunda sv. Kříže, věž bývalého Juditina mostu, kostel sv. Martina či Svatovítská katedrála."

,,Křižovatky těchto línií jsou velmi významnými body. Samotné trasy nejsou geometrickými přímkami, ale svislými energetickými rovinami, které protínají krajinu."

,,V roce 1982 vyprávěl jeden z válečných pamětníků, jak právě o jihočeské a západočeské energetické línie projevili zájem nacisté. Pravděpodobně chtěli při plánovaných útocích využívat energetickou síť krajinyy."

,,I v dalších zemích takovéto výzkumy prováděli specialisté."

http://3.bp.blogspot.com/-OvdH04aJ--s/VCj4r3gmDkI/AAAAAAAAH1Y/GlFE-M4PNos/s1600/161.jpg

,,Energie línií je fyzikálně nezměřitelná, a přesto působí. Objekty na trase v sobě kumulují a dále vyzařují energii zemskou i kosmickou."

,,Například - pokud při úderu armáda obsadí co nejdříve nejdůležitější energetické body na línii, ,,zkolabuje"i celá trasa a v krajině se začnou dít velké změny. Dobře je to vidět i na různých poutních a modlitebních ,,magistrálách", trasách lemovaných léčivými studánkami, prameny s kaplemi."

,,Pokud se trasa poničí ( třeba jen částečně ), přestane fungovat - studánky neuzdravují a poutní místa upadají."

,,Na některých líniích se dokonce budovaly uměle navršené pahorky, aby se energetická síla ještě znásobila. I těch se u nás několik dochovalo, jiné zůstaly ještě neobjeveny."

Spirit

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ENERGIE Č-CHI

Čchi-kung vám zajistí pevné zdraví.

,,Celek je jedno nepopsatelné, dokonalé, živé, rezonující Bytí, posazené na ENERGII č-chi, prodchnuté skrznaskrz sebe si vědomým vědomím. Vyznačuje se dynamickou rovnováhou a jeho projevy jsou jejím odrazem. Já = Celek = já. Tato rovnice je klíčem k místu, kde přestávají platit fyzikální zákony, např. ten o neprostupnosti hmot. Spojení s Celkem je bezúsilně jednoduché a může se projevit nejbizarnějšími způsoby. Celek s námi neustále komunikuje a je připraven na vědomé spojení. Stačí se umět naladit, přejít most a vstoupit do nekonečného Bytí bez času a prostoru, jak nás o něm naučili uvažovat." ,,Rezonovat na určité frekvenci, znamená otevřít své vlastní hranice tím, že je necháme rozpustit v Bytí. Čisté bytí bez hranic a omezení. Tělo je dokonalé. Ví co a jak. Má v sobě mosty, po kterých umí přejít do jiného typu prožívání. Dokáže se rozplynout v čisté vědomí, protože nenese strach."

,,Mozek je řídícím centrem člověka. Sám o sobě s ničím nerezonuje. Pouze distribuje elektromagnetické impulzy tím či oním směrem a je příznačné, že se současná kultura orientuje výhradně jeho směrem. Je totiž posedlá mechanikou. Zkoumat a ladit mozek je jako zkoumat a ladit projevy síly. Bere to čas a sílu. Poznat sílu napřímo vede ke středu nových možností. A skutečná síla rezonuje v srdci. Pro vědu je srdce 'obyčejným' pumpujícím orgánem, zato mozek se stal novodobým zdrojem příjmů. Jsme úžasné rezonující bytosti. Vybíráme si, s čím a jak budeme rezonovat a díky tomu jsme těmi, kterými jsme."

Muž stojící u vody při západu slunce

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO