Jdi na obsah Jdi na menu
 


ENERGOUPÍŘI - GENIÁLNÍ IDIOTI - TAJNÝ VÝZKUM

5. 1. 2007

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 

,,JAK SE BRÁNIT...“

 ,,ENERGOUPÍŘI !"

 Obrazek

,,Chodí mezi námi lidé, kteří nemají dostatek vlastní energie, a proto ji vysávají z jiných osob. Poznáte je podle toho, že nemáte dobrý pocit v jejich blízkosti, což se například stává v dopravních prostředcích či třeba v kině a divadle.

Mnozí ENERGETIČTÍ UPÍŘI se také prozrazují tím, že si sedají těsně vedle nás, stojí ve frontě těsně za našimi zády, prostě porušují naše teritorium, což je nám nepříjemné.

Jestliže začnou nasávat naší energii, potom se cítíme nedobře, máme dojem, že je v místnosti a nebo v dopravním prostředku nesnesitelné dusno a v duchu se modlíme, abychom již byli v cíli cesty.

Na tyto ENERGETICKÉ UPÍRY česnek ani kříž nestačí, ale obrana existuje.

Možná, že postačí, když se takovému člověku podíváme zpříma do očí a v duchu mu pošleme myšlenku, která zní takto : ,,JDI PRYČ!" Když to s upírem nic neudělá, můžeme použít magickou ochranu. Vytvořte si mezi sebou a ENERGETICKÝM UPÍREM pomyslnou neprostupnou stěnu ze silného skla, nebo dokonce železa či betonu. Prostě ji spusťte od své hlavy až ke špičkám. Klidně si pomozte mávnutím ruky.

Vaše stěna vás bude před ENERGETICKÝM UPÍREM chránit a on pravděpodobně brzo z vaší blízkosti odejde hledat ,,potravu" jinam. Až se ho zbavíte, můžete hned zase stejným způsobem - mávnutím ruky - svoji ochrannou stěnu zrušit a užívat si volnosti.

Dlužno dodat, že některým ENERGETICKÝM UPÍRŮM se jejich ,,mlsání" nevyplácí. Napojí-li se na podnapilého člověka, potom si nasají i ,,opičku" a s ní spojenou i ranní kocovinu. Pokud možno musíte být s takovým ENERGETICKÝM UPÍREM v denním kontaktu a víte o něm, že vám čerpá vaši energii - snažte se být od něj v dostatečné vzdálenosti a pokud příjde k vám - je třeba, aby mezi vámi stála osoba, která by vás chránila svou tělesnou schránkou tak, aby nedala průchod vysávání vaše drahocenné energie. Musí to být osoba dostatečně silná a odolná! Vůbec nejlépe by bylo, kdyby jste kontakty s ENERGETICKÝMI UPÍRY omezili a nebo se s nimi  přestali stýkat - pokud by to bylo možné!!! Vysáváním vaší energie se ENERGETIČTÍ UPÍŘI živí a vzkvétají, ale vy naopak se cítíte vyčerpáni a unaveni a můžete tak brzy onemocnět, protože vaše tělo nemá dostatek energie pro váš každodenní život!

Přeji vám, aby jste tuto tak závažnou překážku

s ENERGETICKÝMI UPÍRY zvládli s úspěchem !"

 

,,Mnoho lidí ještě neví, že jsou zesláblí a unavení například z přátel, kamarádů, známých. A také z rodiny jim může čerpat někdo jejich vzácnou energii. Bohužel nevědomost o tomto tématu je velká! A tak si dávejte velký pozor! A přesvědčte se sami s kým Vám je dobře a od koho odcházíte vyčerpaní. Měli by jste si dávat pozor před těmito lidmi, jelikož Vaše vyčerpanost přináší mnoho různých nemocí, protože Vám schází pro Vás tolik potřebná energie !  

 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

V našem světě se leckdy setkáváme s paradoxy, na něž nejsme připravení. Záhadnou hříčkou přírody je pro nás i fenomén savant. Savanti jsou zvláštní lidé, kteří trpí nějakou vývojovou duševní poruchou, jsou mentálně retardovaní, trpí autismem nebo Aspergovým syndromem, měli úraz a došlo k poškození jejich levé mozkové hemisféry. Jejich IQ je někdy velice nízké, přesto disponují geniálními schopnostmi (hudebními, paměťovými, matematickými, malířskými), což naprosto odporuje jejich postižení a vymyká se to našemu chápání. Podle odborného výkladu savant znamená „učenec a idiot zároveň - učený idiot“.
Zaráží vás skutečnost, že lidé, kteří tzv. přepisovali dějiny, určovali tempo technologického vývoje, byli velmi často savanti? Vědci se domnívají, že mezi ně patřili například i Albert Einstein, Michelangelo, Vincent Van Gogh, Isaac Newton, Immanuel Kant, Ludwig Van Beethoven, W. A. Mozart, Andy Warhol, Alfred Hitchcock nebo Sigmund Freud a mnozí další. Talent pro logiku a posedlost systematičností jsou provázeny chabými společenskými vlohami - ba přímo společenskou nepřizpůsobivostí, absencí sociálního cítění a poruchami v komunikaci.
Savanti zkrátka na jedné straně šokují naprosto fantastickými znalostmi a výkony, jež přesahují běžný rámec schopností obyčejných lidí, přitom ale nedokáží porozumět tomu, co jiní lidé hravě pochopí. Nevědí, co je to ironie, dvojsmysl, chybí jim empatie, bývají nemotorní a často si nezvládnou ani zavázat tkaničku od bot. Potřebují dohled a péči okolí.
Na závěr možná není od věci zmínit fakt, že se ve vědeckých kruzích vedou polemiky o etice zákroků, které souvisejí právě s genialitou a funkcemi mozku a které zřejmě bude možné díky dalšímu pokroku v budoucnosti provádět. O co konkrétně jde? Představte si, že by si i jinak normální a zdravý člověk přes cosi jako bioport nechal vyřadit z činnosti selektivně některé části mozku a stal se tak úžasným umělcem, badatelem atd…

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Je mozek myslitelů, géniů a těch, kteří ovlivnili dějiny, významně větší než obyčejných smrtelníků? Na to se snažili přijít již od roku 1925 v tehdejším Sovětském svazu, a proto k tomuto účelu vytvořili dokonce i Institut mozku.

Odborníci zde zjišťovali, zda se opravdu mozky myslitelů liší od běžné populace. Výzkumný úkol zadalo tehdejší nejvyšší sovětské vedení, protože se předpokládalo, že lékaři najdou pro toto tvrzení vědecké vysvětlení.

Především se jednalo o mozek proletářského vůdce Vladimíra Iljiče Lenina. Práce výzkumného týmu byla vedena v přísné tajnosti, takže se tenkrát nevědělo, jaké výzkumné metody vědci používali. Dnes je známo, že mozek byl rozřezán na 30 tisíc miniaturních částeček, které byly zkoumány pod mikroskopem. Ukázalo se, že například ten Leninův vážil 1340 gramů. Nebylo to nejvíce, a tak vědci změnili parametry váhy „normálního mozku“ na 1300 – 1400 gramů, přičemž původní parametry byly 1395 – 1400 gramů. Kromě Lenina se v archivu Institutu mozku nacházel například mozek spisovatele Gorkého, průkopníka teorie raketových letů Konstantina Ciolkovského, fyziologa a lékaře I. P. Pavlova a dalších významných jedinců z oblasti vědy a kultury.

SPIRIT

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo