Jdi na obsah Jdi na menu
 


Léčivá síla nerostů - Energetické centrály z kamene

27. 5. 2008

KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

 

Obrazek

 ,,Léčivá síla nerostů"

 

,,Vše kolem nás má určité vibrace, samozřejmě okem neviditelné. Jednotlivé vibrující prvky svými vibracemi na sebe působí. A to platí i pro vztah člověka - kámen."

,,Kameny mohou svou vibrací ovlivnit nejen naše tělo, ale i ducha. Většinou nás k nějakému kameni něco zvláštního přitahuje. Vždy bychom je měli vybírat tak, že je vezmeme do sevřené dlaně a vnímáme pocity, které na nás přecházejí. Pokud nás kámen hřeje, mravenčí nám ruka nebo brní, pak je to dobře. V případě, že kámen chladí, pak jej odložme, poněvadž není pro nás vhodný."

,,Některé kameny fungují jako - dobíjecí automaty - .To znamená, že nás dobijí a při doplnění energie, vypínají. Jiné kameny zase - nabíjejí - stále."

 

,,Každý z nás je originál, a tak na každého působí kámen jinak. To znamená, že si musíme - nabíječe a dobíječe - najít sami. Nesouhlaste s nabídkou nerostů podle astrologického znamení, protože není vhodné, abychom neustále nosili u sebe stejný nerost. Určitou barvu potřebujeme dnes a zítra, ale pozítří již jinou."

,,Proto je vhodné mít doma sbírku nerostů a ozdob z nich a vždy si ráno vybrat s citem ten pravý. Vězte, že naše tělo je velmi chytré a vybere samo ihned ten správný kámen. Ne všechny kameny jsou pro nás vhodné."

,,Nerosty nosíme jako módní doplňky a ozdoby nebo v kapse."

 

,,Pokud by jste si chtěli nějaký ten kamínek vzít po určité osobě a nosit ho na sobě a nebo u sebe - je nutné jeho očistění. Jelikož vibrace onoho kamínku a osoby, která ho nosila jsou nepředstavitelné. Kamínek by Vám mohl uškodit. Například - osoba, jež kamínek nosila zemřela na mozkovou mrtvici tak by vám kamínek negativně ovlivňoval krevní oběh. Kamínek by vám nepomáhal, ale naopak ubližoval."     Ludmilka

 

KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

 

,,Energetické centrály z kamene"

 

,,Po tisíciletí se hrdě vypínají k obloze. V úžase stojíme před mnohatunovými kamennými bloky ve Stonehenge, před třemi tisícovkami vztyčených menhirů v Karnaku. Dokážeme si vůbec představit tu obrovskou práci, kterou lidé tkz. megalitické kultury museli vynaložit na jejich vytvoření ? Proč se dřeli z kameny, když případný volný čas mohli věnovat odpočinku anebo zábavě ? Museli k tomu mít  nějaký opravdu  závažný důvod."

 Obrazek

Kamenný kruh - Šeptajíci rytíři

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo