Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poselství Božího kamene - Kameny a kamínky a naše obrazotvořivost

24. 1. 2007

 MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

,,Poselství Božího kamene“

 

 ,,Skutečně jste namalovala mandalu,

paní Poláková?“

 

  ,,Ano, Božímu kameni u Strakonic, odpověděla paní Poláková Dagmar. Když jsem se o něm dočetla, velice jsem zatoužila dotknout se jej. Jenže to nebylo jen tak. Sotva jsem se ke kameni přiblížila, začalo mě brnět celé tělo. Když jsem si na něj stoupla, zvedal se mi žaludek. Až když mne jakási síla přitlačila, abych si sedla, pocítila jsem něco nesmírně příjemného. Jakoby se jemné a něžné chomáčky vzduchu dotýkaly mé kůže. Když jsem tak blaženě seděla, uvědomila jsem si, že cesta léčitelství, na kterou jsem se přes všechny překážky a odpor rodiny dala, je ta správná. S tímto poznáním přišel i pocit lehkosti a mohutný fialový vír, který jakoby mne nadzvedával, takže mých osmdesát kilo si připadalo jako peříčko. Po tomto zážitku jsem kameni poděkovala a doma jsem pak hned usnula, jako po nějaké velké dřině. Po pár hodinách jsem se probudila s vědomím, že ten kámen si mne nepozval pro nic za nic a chce, abych namalovala jeho poselství: ,,Jsem nespokojen se svým údělem a tebe jsem si pozval, abys lidem řekla, jaké síly existují. Vyřiď jim, že je možné, aby si ode mne brali energii. A tak vznikla mandala Božího kamene."

 

 

 

,,Místo pro meditace"

,,Stále více lidí nejen z Čech se v současné době zajímá o energii krajiny o nehmotné síly v přírodě. Jednou z nejsilnějších zdrojů je právě Boží kámen. Pro citlivé lidi na tyto psychotronické energie je nejsilnější právě při první návštěvě. Díky této nadprůměrné síle není radno dlouho na tomto místě pobývat, maximálně 20 – 30 minut. Čekající na meditaci nabíjí již okolí tohoto kamene."

 
 

 

 

Pan Vaculčík k tomu napsal :

,,Jedná se o nejsilnější vysoké kosmické energetické místo v Čechách. Energetické místo je na granitovém balvanu. Kámen umožňuje silné psychotronické prožitky."

 

 

 

 

,,Kreslíte mandaly lidí i věcí a událostí ?“

 

,,Toho i onoho. Možná se podivíte, ale i kámen dokáže volat o pomoc a cosi sdělovat, takže i jemu mohu namalovat mandalu také, jak jste se již přesvědčili,“ odpověděla paní Dagmar."  

 

Obrazek

 ,,Mandala je vlastně nástrojem pomoci kohokoliv a čehokoliv.“    

( Z denního tisku )

 MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

 

,,Kameny - kamínky a naše obrazotvořivost"

 

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

 ,,Jsou obyčejné? Nevěřte tomu! Vždyť kameny a kamínky jsou kouzelné a to všechny - pomalované i nepomalované."

KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK