Jdi na obsah Jdi na menu
 


KNIHY - Tajemná moc myšlenek a Odtamtud

13. 12. 2009

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Tajemná moc myšlenek

,,Tajemná moc myšlenek“

Obrazek

Rozhovor se spisovatelem Martinem Schottem o jeho knize.

Obrazek

Málokdo z nás si plně uvědomuje tvořivou sílu našich myšlenek... O tajemství jejich působení se dozvídáme v následujícím rozhovoru redaktora Clause George Tornai.

 Svět Grálu: Ve své knize píšete o moci myšlenek.

Pro ty, kdo ji nečetli: Jakou mají myšlenky moc ?

A co je na nich tajemného ?

 

Schott: Moc mají myšlenky proto, že předcházejí všemu, co lidé vytvoří. Žádný dům, žádná hudební skladba, žádná obchodní smlouva není možná bez předchozích myšlenek. Rovněž tak klam, podvod nebo jiné zločiny.

 

Moc myšlenek spočívá pouze v tom, že nutí k realizaci. Jsou jako semeno, které vyseto samo vyklíčí.

 

Tajemná je tato moc z toho důvodu, že většině lidí není vůbec jasné, co myšlenky zapříčiňují. Pro ně zůstávají mnohé důsledky, které myšlenky způsobí, tajemstvím.

 

SG: Říká se, že myšlenky jsou svobodné...

 

Schott: Ano i ne. Ano, neboť v rozhodování, jaké myšlenky zplodíme a živíme, jsme svobodní. Záleží jen na nás, co si myslíme.

 

Ne, protože s účinky našich myšlenek jsme svázáni. Neseme zodpovědnost za účinky a zpětné působení myšlenek.

 

Představte si lukostřelce: Je svobodný v rozhodování, jestli šíp ze svého luku vystřelí nebo ne. Je také svobodný v rozhodnutí, na jaký cíl šíp zacílí. Ale v okamžiku, kdy šíp opustil luk, padlo rozhodnutí a šíp je na své cestě. Nelze ho už vzít zpět. Přesně to se děje s našimi myšlenkami.

 

Proto bychom měli mít na mysli, že vše, co od nás odchází – také záměr našich myšlenek - se k nám vrátí. V tomto případě už nejsme svobodní. Nemůžeme si vybírat a říkat: Tento zpětný učinek bych chtěl mít a tamten ne. Bez ohledu na to, co nám zákon vyrovnání jako důsledek našich myšlenek přináší – radost nebo bolest – musíme s tím žít, ať chceme nebo ne.

 

SG: Jedná se ve vaší knize o tzv. pozitivní myšlení ?

 

Schott: Ne, jedná se o správné myšlení.

 

SG: Jaký je v tom rozdíl ?

 

Schott: Nepomůže nám, když se budeme snažit cíleně produkovat dobré myšlenky. To by nevycházelo z nitra, ale bylo by to řízeno rozumem. Naše úmysly musí být čisté. Pokud tomu tak bude, budou k nám přicházet také odpovídající myšlenky.

 

Správné myšlení, můžeme také říci spravedlivé nebo dobré myšlení, je tedy takové, které buduje a tvoří. Také zde neexistuje žádný recept. Ale tím nejlepším rádcem bude naše svědomí. Musíme se jen snažit naslouchat mu. Pak přesně vycítíme, co je dobré a co špatné. Vyplatí se zabývat se tím podrobně!

 

SG: Existují vědecké důkazy o tom, co mohou myšlenky způsobit ?

 

Schott : Ano, existují. Jeden zcela aktuální důkaz provedl fyzik a psycholog Gunther Haffelder z Institutu pro komunikaci a výzkum mozku pomocí pozitron-emisního tomografu.

 

Také jedna studie v rámci vzdělávací výuky institutu potvrzuje působení myšlenek: Jeden z žáků byl požádán, aby se nechal připojit k přístroji. Pak byly dvěma učitelům, kteří žáka neznali, sděleny dvě různé informace.

 

Jednomu učiteli bylo řečeno, že žák je jen málo nadaný a zadanou úlohu určitě nevyřeší. Druhému učiteli byla sdělena opačná informace, že hoch je vysoce inteligentní.

 

V okamžiku, kdy nepříznivě naladěný učitel jen vstoupil do třídy, vytvořila se v hlavě žáka blokáda, která skutečně učinila dítě neschopným vyřešit úlohu.

 

Ale existují i další vědecké pokusy, které působení myšlenek dokazují. Některé z nich jsem uvedl ve své knize.

 

SG: Co vás vedlo k tomu, že jste napsal knihu na toto téma ?

 

Schott: Jako blesk mě zasáhlo studium knihy „Ve světle Pravdy – Poselství Grálu“. A také informace z něj, že my, lidé, jsme i za tu naši nejmalichernější myšlenku zodpovědni. Že se nic z toho neztratí a že ze všeho, co jsme v myšlenkách vytvořili, musíme skládat účty. Rozsah toho, co je zde řečeno, si člověk uvědomí teprve časem.

 

Současně byly a jsou pro mě varování a rady z Poselství Grálu nejlepší pomocí - pro mě zcela osobně. Nejen při zacházení se svými vlastními myšlenkami, ale ve všech oblastech života. Nechtěl bych se toho za žádných okolností vzdát. Svou knihou bych chtěl oslovit co nejvíce lidí, kteří se touto tématikou zabývají.

Clause George Tornai

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

 

,,Jedna z nejprodávanějších knih v USA"

,,Co skrývají nejtajnější archívy vlády USA o UFO ?"

KNIHA

Blum Howard - Odtamtud

,,ODTAMTUD"

Howard Blum

 

,,Toto je skutečný příběh. Prověřil jsem každé jméno, každou událost, datum a rozhovor, které jsou zaznamenány v tomto souhrném výčtu. Abych je prokázal, opíral jsem se o celou řadu rozhovorů s civilními i vojenskými úředníky, se členy agentur zpravodajské služby, se zástupci FBI a s vědci, kteří pracují ve vládních projektech i mimo ně. Konzultoval jsem také důvěrně vojenské dokumenty, posuzoval jsem zprávy z pátrání a zprávy připravované výhradně pro Pracovní skupinu UFO, ale i doklady, které byly dány k dispozici veřejnosti."

,,KONEČNÝM CÍLEM MAGIE VŠECH VĚKÚ BYLO A JE ZÍSKAT KONTROLU NAD VŠEMI PRAMENY ŽIVOTA." W.B.Yeats

,,Dlouho popíraly oficiální úřady Spojených států amerických zprávy o tom, že se vláda jakýmkoliv způsobem zajímá o existenci UFO, stejně jako že by vláda vedla nějaké vojenské šetření o možnosti existence života na jiných planetách."

,,V knize ,,ODTAMTUD" odhaluje nejen existenci, ale i práci vrcholně tajné PRACOVNÍ SKUPINY UFO, která se právě těmito popiranými skutečnostmi na nesmírně vysoké a kompetentní úrovni zabývala."

,,Kniha ,,ODTAMTUD" je úžasem naplňující přehlídkou tajné činnosti americké vlády a pečlivě zdokumentovaným výčtem cílevědomého pátrání po mimozemském životě. Každá kapitola je naplněna neočekavanými odhaleními, k nimž především patří :

1.) existence elektronické ,,ohrady", která obklopuje obranný prostor USA - ten však je pro UFO lehce prostupný

2.) dohoda úřadů o regulaci uvolňování informací pro veřejnost v případě kontaktů s mimozemšťany

3.) nová odhalení, že všechny civilní aktivity, které se fenoménem UFO a mimozemskými civilizacemi zabývají, byly infiltrovány a zastrašovány rozvědkou

4.) FBI skutečně vyšetřovala případ dokumentů MJ 12 o havarovaném létajícím talíři a nálezu čtyř  těl mimozemšťanů

5.) odhalení studia reálné možnosti průniku cizích kosmických lodí do amerického vzdušného prostoru

OBSAH KNIHY :

Prolog špionův příběh, Pracovní skupina UFO, Archiváři, Odkaz delfínů, Město v rozkvětu, Kontrarozvědka, Společenství, Dokumenty MJ-12, Seznam zkratek a názvů

,,HOWARD BLUM dokazuje, že to, čemu se mnozí vysmívají jako sci-fi, je ve skutečnosti faktem."      Ludmilka

Nakladatelství Sfinga Ostrava 1993

ODTAMTUD - ODTAMTUD - ODTAMTUD - ODTAMTUD