Jdi na obsah Jdi na menu
 


Knihy o ENERGII v DOMECH a čím je vybavit, abychom se dobře cítili

9. 10. 2014

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Dům a jeho tajemné síly

 Knihy pod názvy: 

1.) DŮM A JEHO TAJEMNÉ SÍLY

2.) ENERGIE DOMU A JAK S NÍ PRACOVAT

3.) DŮM, KTERÝ SI VÁS NAJDE

4.) MAGIE VAŠEHO DOMOVA

5.) DŮM A JEHO KARMA

1.) ,,Starověcí Číňané vytvořili už v dávných dobách filozofii, jež je zaměřena na potlačování negativní energie v domovech, koncentraci energie úspěchu, štěstí i zdraví a harmonizaci všech složek každodenního života. Nazývá se feng-šuej. Autorka nás v této originální knížce seznamuje s principy tohoto učení a zaměřuje se na jeho praktické složky, například na to, jak si vybrat správný pozemek s vhodnou okolní přírodou. Ukazuje rovněž, jak si vytvořit energeticky dokonalý domov a čím jej vybavit."

2.) ,,Umění přizpůsobit se podmínkám vnějšího světa, ve kterém žijeme, je velmi důležité. A žijeme-li v místě, které spolu s námi obývají psi, kočky nebo křečci, případně jiná zvířata, pak tento proces probíhá mnohem snáze. Spočívá to v tom, že kolem sebe vytváříme přirozenou energetickou strukturu, v níž stejně jako v celé živé přírodě probíhá energetická výměna. Přirozenou energetickou cirkulaci, při které se energie neustále dělí, dokáží v městských bytech obnovit zvířata i rostliny. Tento proces se netýká jen člověka, nýbrž všeho živého v domě."

3.) ,,Vy a váš domov se během společných let stáváte jedním celkem. Domov se promění v živý organismus, jenž se stává jako by pokračováním vás samých, vaší živé duše a jejího hmotného zosobnění. Nikdo nemůže nastolit pořádek ve svém domě, aniž by dal do pořádku sám sebe a svou duši. Nic v životě není náhoda. Bydlíte-li v domě, který vám z nějakého důvodu nevyhovuje, znamená to, že existuje důvod, proč jste k sobě přitáhli právě takový domov, jaký máte. Dá se říct, že nejen my si vybíráme domov, ale i on si vybírá nás."

4.) ,,Autorka píše o tom, jaké vztahy, energie a vlivy utvářejí náš domov. Dobré vztahy s vlastním domovem musíme pěstovat, což je stejně důležité jako se o dům starat, neboť domov nám pak přinese opravdový klid a zdraví, a to jak fyzické, tak duchovní. Navíc nám může dodat síly do života, a to jak fyzické, tak duchovní. Navíc nám může dodat síly do života a energii k překonávání jakýchkoli problémů. Avšak i nemocný domov je možné vyléčit, posílit a uchovat v něm požehnanou energii i duchovní atmosféru."

5.) ,,Autorka poutavým způsobem zasvěcuje čtenáře do tajemství příjemného, zdravého domova, který je mimo jiného i hnízdem našeho duchovního růstu. Probírá a poutavými příklady ze života ilustruje témata jako vytváření domova pro duchovní růst, negativní síly a boj s nimi, očista domova, hosté, svátky, rituály, zvyky, křest, svatba, milostná magie, uhranutí, zaklínání, věštění, zima a jaro, generální úklid atd. Zmiňuje se i o čínském umění bydlet feng-šuej, jehož základní principy zde v zkratce podává."

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO