Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kdo ještě dnes ví, co je LÁSKA

3. 2. 2008

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Obrazek

,,Slovíčka a věty o nádherné ,,Lásce," které není nikdy dost!"

Kdo ještě dnes ví, co je LÁSKA

Vztahy

Foto - svetzeny.cz

,,LÁSKA" - psána velkými písmeny. Kdo ještě dnes ví, že ,,Láska" má mnoho společného s darováním, obětováním, hlubokou radostí být zde pro druhé a mít pro ně otevřené srdce ? Že ,,Láska" znamená chápat, být přátelský a ochotný odpustit, zřeknout se majetku, usilovat o mír ? Kdo ještě dnes ví, že ,,Láska" znamená také - ODPOVĚDNOST ? Kdo to ví !"

,,Zdravá lidská sexualita je pouze tehdy plná radosti a smyslu, když se rozvíjí v ovzduší plném ,,Lásky", když ruce jsou znamením něhy, když tělo plné duše, prosté úzkostí a žádostivostí, je jako zářící přístav, jako dům plný pokoje, který poskytuje hluboké bezpečí."

,,Svoboda má smysl a cenu jedině v ovzduší ,,Lásky". Protože v tomto světě nejde na prvním místě o svobodu, ale o ,,Lásku". Kdo miluje, ten se dává, dá se ovládat druhým, dává kousek své svobody tomu druhému. ,,Láska" činí člověka svobodným pro dobro, pro krásu, pro opravdovou, hlubokou radost ze života."

,,Můžeme se pokusit obklopit tichem a hledat Ducha Světla, Ducha Božího a Ducha ,,Lásky." Jakmile začne tento Duch přebývat v našem srdci a v něm působit, budeme časem sklízet jeho ovoce, nádherné ovoce. V prvé řadě to bude ,,Láska", pak radost, pokoj, trpělivost, přátelství, dobrota, věrnost, mírnost, skromnost a prostý život."

,,Mějme rádi lidi, malé i velké, krásné i ošklivé, veselé i suchopárné, šikovné i nešikovné, úspěšné i packaly. Naše ,,Láska" jim udělá dobře. A hned zpozorujeme, zda ten či onen, který má s námi co činit, nás snáší nebo ne. Když nás má někdo rád, stará se a je přátelský, všechno je hned jiné a je to krásný čas. A tak je to se všemi, s kterými jsme ve styku - a hlavně s ,,Láskou."

,,Na prvním místě je ,,Láska", abyste žili, abyste se smáli, abyste milovali, abyste byli dobrými lidmi. Nezapomínejte -  jen ,,Láska je ta nejdůležitější na tomto světě."

,,Přáli by jsme si, prožít věci, které rozumem nedokážeme vysvětlit. Bůh je ,,Láska". On nás drží. Drží nás pevně. Zemřeme, aby jsme žili v nehasnoucí ,,Lásce."

,,S ,,Láskou je to takto - jestliže v našem životě nechybí ,,Láska", pak je v něm světlo a teplo. Jestliže máme ,,Lásku," pak nám může spousta věcí chybět, protože ,,Láska" je jako slunce. Když ji máme, může nám mnoho chybět. Když nám chybí ,,Láska", chybí nám všechno."

,,Nesmíme si myslet, že jsme už s ,,Láskou" hotovi, když přátelsky smyšlíme o lidech okolo sebe. Musíme se starat o opravdové ovoce ,,Lásky" a přinese nám to ten nejlepší ze všech darů. Přinese to život, přinese to barvy do vašeho bytí a v ojedinělých okamžicích nezměřitelný pocit hluboké vděčnosti jeko záblesk netušeného ,,Laskavého Ráje."

,,Vypadat šťastně, smát se, nebýt nervózní a prázdný s mrtvými věcmi, které si můžeme užívat, ale nedokážeme je vyměnit za jediný gram ,,Lásky." A my tolik potřebujeme ,,Lásku." Ale ,,Lásku" si nemůžeme koupit. ,,Láska", za kterou zaplatíme, není ,,Láska."

,,Přátelská ,,Láska." Tato ,,Láska" vede ke světlu, k pokoji, k hluboké radosti. Tato ,,Láska" nic neničí. Nechce mít nic pro sebe. Chce dopřát svobodu i druhému. Také tehdy, projeví-li se ,,Láskou" s radostí z tělesné blízkosti, zůstane čistá."

,,Spontanní ,,Láska" je něco fantastického. Spontanní ,,Láska" k tvému manželovi, k tvé manželce, k dítěti, k otci, a matce, k opuštěnému dítětí na ulici, k člověku, který trpí, k někomu, kdo je osamělý. Spontanní ,,Láska" je dar, který tě vynese až do nebe radosti."

,,I ta nejnepatrnější květina, která je darována s ,,Láskou," vypráví krásnou pohádku o kousku nebe na zemi, kde lidé jsou Andělé, kde všechny úzkosti, bolesti a slzy naleznou útěchu, kde lidé pro sebe navzájem kvetou - jako květiny ,,Lásky."

,,Dnes žijte ! Dnes se smějte ! Dnes buďte šťastni ! Osvoboďte své srdce ! Vaše radost a vaše štěstí nejsou přece závislé na tisíci nicotnostech - ale na ,,Lásce!"

,,LÁSKA - psaná velkými písmeny."

,,LÁSKA - KOUZELNÉ SLOVO!!!"

QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ