Jdi na obsah Jdi na menu
 


LÁSKA rozpouští temnotu

11. 11. 2015

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 LÁSKA rozpouští temnotu

100% Online program: „Kľúč k mužskej duši“ | MALL.CZ

Foto - mall.cz


 ,,Žijeme ve výjimečné, nádherné době změny. Ale také v době náročné a těžké. Síly temnoty teď tuší svůj konec a proto se snaží nadále udržet svou vládu na Zemi. Zlé nemůžeme překonat násilím a odporem, o to se pokoušeli lidé neúspěšně již mnohokrát. Zlé můžeme rozpustit, proměnit v dobro jen láskou. Měňme se a zkusme nevytvářet strach a jakékoliv emoce zlosti, nenávisti a bolesti. Těmito pocity se živí temnota. Pokud ji přestaneme poskytovat potravu, přestaneme se bát a budeme sami sebe naplňovat láskou, bude se muset vzdát."


    ,,Láska, tj. světlo - strach, tj. temnota. To o co jde na Zemi v této Době je boj o vládu Světla a Tmy. Pokud přestaneme strach tvořit, bude více sil a možností zesílit proud Světla na Zemi. Přestaňme vytvářet emoce strachu a zloby v sobě. Uvědomme si, že nejvíce se možná zlobíme na ty, které bychom měli milovat. Na rodiče, na děti, na přátele, na příbuzné. Záměrně je v nás pěstována zloba a strach . Aby bylo dostatek energie pro temnotu."

,,Rozhodněme se, že to již nechceme. Že tu hru přestáváme hrát. Jen se k tomu rozhodněme a začněme se měnit."


    ,,Naučili nás si myslet, že nic nevíme, nic nemůžeme změnit, nic nedokážeme, nikdy nezjistíme kdo jsme. My jsme tomu uvěřili, a mnozí tomu věří ještě stále. Ale není tomu tak, jsme dokonalé božské bytosti, mající schopnosti změnit svět a tvořit vesmíry. Každý z nás je láskyplnou bytostí, která dokáže svým rozhodnutím rozpustit temnotu. Temnota to ví a tak nám to úmyslně tají. Stačí se rozhodnout pro lásku, světlo, harmonii. Začít s naplňováním celé své bytosti světlem a láskou."
   ,, Začněme milovat každého, kdo nás nemá rád. S kým se nechceme potkat. Naplňme se láskou a naplňme i jeho láskou a obejměme ho světlem. Vnímejme každého jako boží stvoření i to, že všichni, kdo vstoupili do naších životů jsou našimi zrcadly a učiteli."


   ,,Zaměřme pozornost do sebe. Pozorujme své emoce. Každý ví, co je dobré a co je špatné. Každý ví, co mu dělá dobře a co ne. Každý ví, co chce a co ne. Každý ví, že spoléhat se na něco mimo nás nepřináší užitek. Zaměřme se na sebe. Hledejme všechny odpovědi na své otázky ve svém božském vědomí. Komunikujme se sebou a přijdeme na všechno. Když přestaneme vytvářet emoce strachu, zesílí příliv Světla na Zemi."


    ,,Uvědomme si že Láska dokáže všechno. Láska hory přenáší, Láska zlomí zlé kouzlo, Láska může změnit zlo. To všechno jsme slýchali již jako děti v pohádkách. Ale časem jsme na to zapomněli."
  ,,Nenechme se vyprovokovat k boji, zase vytvoříme strach. Nenechme se strašit. Je možné, že se začne dít ještě více bolestivých událostí. Nenechme se tím vyprovokovat. Temnota bude chtít vytvořit strach. Mějme tohle na vědomí. Propouštění, zdražování, nemoci a cokoliv dalšího. Naplňujme to láskou. Rozpouštějme to v Lásce. Pokud nás straší, že je krize (uměle vyvolaný stav na výrobu strachu) -začněte krizi milovat. Naplňme ji Láskou. Je to jediná účinná cesta ke Světlu. Láska. Pozorujte co cítíte a strach rozpouštějte Láskou. Láska rozpouští temnotu."

Znamení ovládající sílu polibku. Některým z nich je opravdu těžké odolat

Foto - tvojechvilka.cz

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO