Jdi na obsah Jdi na menu
 


Proměna písmen v čísla - Písmenko sem,písmenko tam - Zážitky s číslem 8 - Eneagram mudrců - I nehody souvisejí s karmou a daty

26. 3. 2018

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Proměna písmen v čísla

Tetování abeceda a čísla

Foto - cz.depozithphotos.com

K napsání tohoto příspěvku mne inspiroval článek

Vhledy Evy Velechovské

Nádherné věty, které vyzařují pozitivní energii, názory a rady, skrývající v sobě tajemno. Intuice mi radila - podívej se, co ukrývají jednotlivá slova jako například život, dobrý, vhled, světlo a další. Použil jsem naši abecedu, písmena proměnil v čísla, jednociferná čísla ze slov jsem dosadil do magických čtverců. I když numerologie není pro mne neznámou, nedošel jsem k závěru, pro koho utajená informace má sloužit. Práce to byla složitá. Konečný výsledek se rovnal číslu devět dvakrát, číslu 8 též dvakrát, číslu 6 jednou a číslu 3 sedmkrát. Čísla jsem dosadil do magického čtverce. Celkem vznikly tři magické čtverce v nichž se opakovala čísla 333, 99 a 88. Stále si kladu otázku, co přináší utajená informace z hlediska numerologie pro celek i jednotlivce?

Jiří R., Pečky - Spirit

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Zahraniční experti nedávno přišli s tvrzením, že i počet písmen křestního jména do jisté míry ovlivňuje ambice a náhled na svět každého jedince. Co skutečně zjistili?

Tři písmena značí ctižádost

Jména složená jen ze tří písmen se dobře pamatují i vyslovují. Navíc v sobě skrývají obrovskou dávku ambicí. Lidé s těmito jmény proto mívají vysoké cíle. Někdy ale přecení své možnosti, jednají příliš tvrdohlavě a pak prožívají zklamání.

Středně dlouhá jména jsou nositeli sebedůvěry

Zárukou zdravé míry sebevědomí jsou prý jména složená ze čtyř až pěti písmen. Lidé s těmito jmény jsou společenští, lze se na ně spolehnout. Mohou zastávat vedoucí posty.

Na šest písmen pozor

Kdo má jméno složené ze šesti písmenek, nemá to v životě lehké. Mívá potíže s rychlým rozhodováním, hůře se přizpůsobuje změnám. Unikají mu životní příležitosti, protože se bojí, že cosi nezvládne, že selže...

Dlouhá jména nesou optimismus

Lidé s delšími jmény prý mají v mnoha ohledech život snazší. Čím více písmenek jméno má, tím pozitivnější pohled na svět svému nositeli dává. Bývají to rození optimisté, kteří nejrůznější pohromy a karamboly berou jako životní výzvy, které je nezlomí.

Spirit - (xar)

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Mé zážitky a postřehy s číslem 8

Musím připomenout jednu zajímavost. Vše důležité v mém životě nese s sebou číslo 8. Říká se, že je to číslo nekonečna. Mám rok narození 1948, první sňatek jsem uzavírala v roce 1968, druhý sňatek 22. 11. 2008, jsem z osmi dětí, datum narození dětí i prvního manžela obsahuje číslo 8, druhý manžel se narodil 28. den roku 1938, mé nástupy do zaměstnání, úmrtí mých blízkých - vše, co je spojeno se mnou a změnami v životě má v sobě číslo 8.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Eneagram mudrců
Zaujal mě článek o eneagramu. Dovoluji si vám podat vysvětlení tohoto symbolu z jiného pohledu, duchovního, je vypracován částečně podle kabaly, matematiky, hvězd, znalostí čaker, center lidského těla, které ovládají náš život po energetické stránce, fyzické i psychické, což znamená, že jsou-li čakry v rovnováze, je v rovnováze po fyzické i psychické stránce i naše hmotné tělo a opačně, je-li některá z čaker v nerovnováze - blokádě, dochází k nemocem. Jedná se i o souvislost s energií Vesmíru, která vše ovládá dechem Světla a Tepla, bez nichž by nebylo života na naší planetě. Vše žije energií kladnou a zápornou v jednotě života, rození a smrti, koloběhu bytí, dle zákonů Vesmíru a přírody.

Vše podléhá trojjedinosti bytí. Křesťané tomu říkají Bůh - Otec, Syn, Duch svatý, neboli trojnost - energie, světlo, hmota, základ života na Zemi. Vše vidíme svým zrakem. Tělo člověka a každého živého tvora, je-li uloženo do země, vytváří rozkladem své hmotné schránky světlo do doby, než zbude pouhá kostra. Dle mystiky Duch ovládá duše a ta naše hmotné tělo, další trojnost. Toto dokládají slova Ježíše Krista: „Jste živé duše, vy jste bohové a ve vás je království nebeské.“ Svatý Irénius z Lyonu řekl něco podobného: „Bůh se stal člověkem, aby se člověk stal Bohem.“ Proč to říkal kněz, který byl katolickou církví prohlášen za svatého, i když to tato církev v mnohých případech do dnešní doby popírá? Kdyby se kněží církve svaté s papežem v čele řídili učením Nového zákona a učením svatého Pavla, lidé by se k sobě také chovali jinak a svět by jinak vypadal.

Vše, co píši, je zašifrováno v eneagramu mudrců, jen to pochopit. Jistý citát říká: Pochopí-li člověk sám sebe v sobě, svůj duchovní prapůvod, stane se Člověkem a nebude pouhým člověkem. Eneagram obsahuje trojúhelník rovnoramenný, nepravidelný sedmiúhelník a dalších 18 trojúhelníků. Celkem jde o 19 trojúhelníků, tedy 19 závitů DNA. 19 x 3 = 57 + 7 = 64 = genetický kód člověka. Rovnoramenný trojúhelník + trojúhelníky + kruh = tři hlavní symboly bytí člověka. Dva kruhy + čísla = 3. Kruh s trojúhelníky zřejmě znamená i s čísly koloběh vesmírného života, v opačném směru. Toto je také zřejmě jiné znázornění stromu života - Sefirot. Jednotky - 1 - 9 = svět principů. Desítky -10 – 90 = plán inkarnací. Stovky- 100 – 1000 = kosmický plán dle kabaly. Kruh značí věčný koloběh života, rovnoramenný trojúhelník Svatou Trojici – ducha, duši, hmotné tělo v jednotě bytí = energie, světlo, hmota, dle fyzikálně matematicko-chemických procesů. Sedmiúhelník zřejmě označuje 7 čaker člověka, energetických center životně důležitých, sedm planet, které rovněž ovlivňují náš život. Čísla 10, 100, 1000 značí nejvyšší duchovnost člověka, splynutí s nekonečnem, Bohem, Buddhou, Alláhem, atd. Střed značí cestu k sobě samému v sobě a jeho inkarnace na cestě poznání svého božského původu dle zákonů přírody, vesmíru a stvoření.
Stanislav Š., Meziměstí u Broumova

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Čtenářka Natálie V. se zeptala: „Zaujaly mne články, které se týkaly karmické numerologie. Jak se zdá, z data narození lze odvodit mnohé. Ale, co třeba datum nějaké živelné pohromy, nehody? Existují i v tomto případě souvislosti, může konkrétní datum mít nějaké karmické zatížení, avizovat rizika, nebezpečí?“


Obrátili jsme se na autorku karmalogie Hannah J. Nesvadba. Ta nám potvrdila, že se karma netýká jen dat lidí, ale skutečně i živelných pohrom a událostí, které jsou nešťastné a zasahují do životů mnoha lidí.


Můžete uvést nějaký konkrétní příklad?
“Tak například v pátek 12. 7. 2013 přišlo šest lidí o život při vlakovém neštěstí asi čtyřicet kilometrů od Paříže, ve stanici Brétigny-sur-Orge. Tak to uvedlo ministerstvo vnitra, které původně hovořilo dokonce o sedmi obětech. Desítky dalších lidí při nehodě utrpěly zranění.
I laik ale musí při podrobnějším zkoumání hry čísel souvisejících s případem připustit, že je přinejmenším zajímavá. Však se podívejme na dostupné informace.
Záchranáři ošetřili celkem 192 osob (12).
Ve vlaku jelo 385(7) cestujících.
Příčinou neštěstí byl vlak mířící z Paříže do Limoges, který vjel na nádraží vysokou rychlostí kolem páté. Nádražím jen projížděl, ale z neznámých důvodů se jeho souprava rozpojila a část vykolejila, vjela na nástupiště. Vlak měl sedm vagonů, čtyři se převrátily. Podle některých zdrojů zemřela část lidí po zásahu elektrickým proudem.
Datum 12. 7. 2013 - číslo dne je 12, číslo měsíce je 7, číslo roku je 6. Celkové životní číslo (v tomto případě osudové) je 7!
Jakkoli sedmičku mnozí lidé považují za číslo šťastné, já osobně - po 22 letech praxe - to o ní říci nemohu. Své žáky učím, že číslo sedm vždy avizuje karamboly - nehody na silnicích i nehody vztahové. A tato nehoda zasáhla mnoho rodin a lidí. Rodinu symbolizuje číslo 6.“
Zde evidentně úřadovala sedmička. Ale jak vysvětlit třeba nehodu autobusu, k níž došlo před rokem na Slovensku? Bylo to 6. června 2014.
„Ano, ani ta neušla mé pozornosti. Bylo to mezi obcemi Piešťany a Hlohovec na dálnici D1. Ve směru na Bratislavu tam havaroval autobus s devětadvaceti dětmi. Počet žáků - respektive číslo 29 (2 + 9 =11/2) - je číslem nejtěžší karmy. Při nehodě podle informací záchranné služby zemřely čtyři studentky ve věku kolem 15 (1 + 5 = 6) let. Tato tragédie se stala 6. 6. 2014. V Karmalogii je šestka žena, matka, rodina. Ačkoli se to na první pohled nezdá, ani toto datum není prosto sedmiček. Rok 2014 je rok spojený s nehodami, protože je to rok číslo 7, a zvláště pak s nehodami na zemi, neboť zemi symbolizuje číslo 4. Takže pokud bych chtěla pojmenovat datum tragédie, řekla bych: ženy, rodiny, nehody - a je to i tak, protože oběťmi byly dívky, jejich matky a rodiny zažily obrovskou tragédi a tato nehoda jim zcela jistě změnila životy…“

Spirit

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO