Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hudba léčí - Jak je možné očistit příbytek od temných sil a prokletí

5. 9. 2013

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

HUDBA LÉČÍ - hudební lékárna v domácnosti

h___sle

 

,,Hudební tóny, které mají uklidňující nebo léčivé schopnosti, jdou k lidské duši bez oklik, přímou cestou. Doporučuje se klasická hudba, která je nejmelodičtější."

  1.) Ihned po ránu si přehrajte ČTYŘI ROČNÍ OBDOBÍ OD VIVALDIHO. Pro duši člověka je to výborný jogging.

 2.) Během dne si pak něco pusťte od MOZARTA. Jeho tóny jsou údajně tak perlivé jako šampaňské a moc pomáhají lidské psychice.

3.) Pokud špatně usínáte, poslechněte si SNĚNÍ od ROBERTA SCHUMANNA nebo MĚSÍČNÍ SONÁTU od BEETHOVENA.

4.) Na pocity samoty pomáhá TRAGICKÁ OUVERTURA od JOHANNESE BRAHMSE.

5.) Pokud chcete být spokojení a šťastní, přehrajte si buď SEN LÁSKY od FRANZE LISZTA, nebo BOLERO od RAVELA.

,,Hudba se má poslouchat během rekonvalescence i po operacích. Hudební tóny působí na lidský organismus. Určitý typ hudby redukuje stres, zvyšuje pracovní výkon, zlepšuje motorické schopnosti postižených lidí. Vhodně volená hudba snižuje krevní tlak, prospívá jejich kardiovaskulárnímu systému."

,,Je již znám i MOZARTŮV EFEKT - poslechem této klasické hudby se dá zvyšovat inteligence ještě nenarozených dětí."

,,Je doporučeno i zpívat. Při zpěvu je totiž nutné správně dýchat, více se okysličuje krev, vibrace stimulují práci vnitřních orgánů atd."

,,Je potřeba věřit a léčit se hudbou, třeba postupně. Nechat se vtáhnout do tónů a ztotožnit se s nástroji, a hlavně být si vědom svého vlastního uzdravování. Ať je toto uzdravování jakékoli - tělesné, psychické, duševní. Záleží na výběru klasické hudby, která vám vyhovuje a rádi ji posloucháte. Dávejte přednost hlavně vlastnímu výběru, jelikož každý člověk je jinak naladěn a tak potřebuje pro své nitro tóny, které ho naplňují a obohacují ho v poslechu."

 SEN LÁSKY - Franz Liszt

BOLERO - Ravel

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

,,Jak je možné očistit příbytek

od temných sil  a od prokletí

,,Větší a tenší svíce rozsvítíme v domě po západu slunce. Klekneme si před ně tak, abychom byli otočeni zády k oknu. Plynulým hlasem pronášíme tato slova :

,,Hoří plamen svíce očisťující ovzduší domu od všeho zla, které se tu nachází, které tu bylo a které tu je skryté před mým zrakem. Zlo zahalené do pláště tmy bude odhaleno v této chvíli, aby odešlo navždy a bez odporu, protože tak chci já. Činím tak ve jménu mocností dobra, které jsou na mé straně a ochraňují mě. Nyní v tuto chvíli odejděte z mého příbytku. Dobré mocnosti, ochraňujte tento dům a nevpouštějte dovnitř temné zlo. Nechť všem se v domě daří. Děkuji mocnosti dobra, že jste mi pomohli."

,,Proceduru je nejlépe provádět v době bouřky nebo za silného větru. Svíce nechte dohořet až do konce."

Den SOBOTA je nejvhodnější na odvrácení zlých sil !

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO