Jdi na obsah Jdi na menu
 


Praktické RADY pro život - Pravidla pro lidský život

3. 12. 2008

QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ

,,Praktické rady pro život

 

,,Toto je pár praktických rad pro žití s přehledem. Je zde poukázáno na pár maličkostí našeho života a jak do nich vnést plné vědomí a lépe vyjádřit svoji lásku.“

Obrazek

 Vyhazování květin

,,Příště až budete vyhazovat uschlé květiny, co s nimi uděláte ? Místo, aby jste je bezmyšlenkovitě vyhodili do odpadu, vymyslete místo, kam je s láskou venku uložit. Například : do větví stromů, pod strom, do řeky nebo jezera, na pařez nebo skálu. Tím vytvoříte nový posvátný prostor a je to též oceněním květin. Když upadnou lístky většinou se vyhazuji na zem nebo do blízké vody."

 

Odkládání oděvů

,,Když se svlékáte, tak se ujistěte, že nejsou naruby. Když je necháte naruby, nebo alespoň některou část jako rukáv nebo nohavici, tak si uvědomte, co to udělá s vaší energií !"

Obrazek

 Nechávejte poklop od toalety zavřený

,,Toto je pravidlo Feng Shui. Když je poklop na toaletě otevřený, má energie tendenci odtéci z vašeho domu. Je též důležité přiklopit poklop před spláchnutím, jinak se vám tato energie místo aby odešla ven, vrátí zpátky do bytu."

 

,,Chovejte se ke všemu, co je okolo vás, jako by to bylo živé !"

 

,,Ono to ve skutečnosti živé je !"

 

,,Tak tomu je, že nikdo z nás vlastně nežije sám ! Všechno má své vědomí, dokonce i tak zvané "lidmi vytvořené" objekty. Takže se vlastně můžete spřátelit s ostatními bytostmi, které žijí okolo vás. Můžete začít třeba pozdravením konvice na vodu nebo kávovaru po ránu, políbením vašeho polštáře, zazpívání vašim květinám, oceněním vašich šatů a podobně. Buďte opravdově vděční všemu kolem vás. Vyjádřete vaše ocenění všemu, a budete cítit, jak láska okolo vás narůstá."

 Obrazek

Soustavně neutralizujte a vyrovnávejte vaše okolí

,,Vždy, když se vykoupete nebo osprchujete, neutralizujete svoje tělo. Spláchnete staré a cizí energie a připravíte neutrální základnu pro vaši další životní zkušenost. No a naprosto stejný princip funguje i ve vašem okolí. Vždy když vstanete z křesla, vraťte je do původní pozice. Tím se energie neutralizuje a věci zůstávají čisté a energii to vyrovnává. O tom se člověk hodně poučí když hodně pobývá v hotelích. Pokojské jsou Mistry v Neutralizování. Dělají tím obrovskou práci. Můžete je pozorovat jak umí vyhladit energie v nějakém pokoji, který byl před tím plný nepořádku. Oni pouze neuklízejí pokoj; jejich hlavní úkol spočívá ve vyrovnání energií, vyhladit všechna hrubá místa a pak je "vynulovat".

 

,,Neutralizování neznamená vyjmutí veškeré "osobnosti" nebo jedinečnosti daného prostoru. Znamená spíš dokončení všech nedokončených akcí ve vašem prostoru, jako je ustlání postele když vstanete, zvednutí oblečení ze země, zasunutí židle v jídelně, zavření skříně, když si z ní něco berete. Nenechávání věcí bezmyšlenkovitě napůl rozdělaných."

 

Obrazek

,,Též to znamená uhlazení hrubých míst v energii a nastavit je na novou pozici neutrality. Například, když máte těžkou noc : nemůžete spát, máte špatné sny, proplakali jste celou noc, pohádali jste se v posteli, atd. ---- bylo by moudré ráno povléci čistá prostěradla a načechrat polštáře, vyklepat přikrývky a přeprat pyžamo nebo noční košili. Tím se vynulují energie v prostoru, kde spíte."

   Nvisible

Obrazek

,,Bydlení je protkáno řadou prvků,

působících na naše smysly a vnímání.“

Obrazek

,,Ať už zvolíte jakékoliv ustavení nábytku, který je doplněn barevností a vašim umem v souladu s přáními a představami, pak se po dokončení celý byt nebo dům, chalupa, chata, zahrada docela pěkně jistě vybarví a vám bude překrásně.“

 

Obrazek

Obrazek

Obrazek

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

,,Ano, jsou jednoduchá a pravdivá“

 

,,Pravidla pro lidský život“

Obrazek

 

- Dostal jsi tělo. Můžeš je mít rád nebo nenávidět, ale je tvou jedinou jistotou, že je budeš mít až do konce života.

- Jsi zapsán na plný úvazek do neformální školy, která se nazývá „Život na planetě zemi“. Každá osoba a událost je tvůj vesmírný učitel.

- Neexistují chyby. Jen lekce. Růst je proces experimentování. Prohra je součástí tohoto procesu, stejně jako úspěch.

- Každá lekce se v různých formátech opakuje, dokud ji nepochopíš. Jestliže ji pochopíš pak teprve můžeš postoupit dál.

- Pokud svou lekci odmítneš, vrátí se ti zpět, avšak v drsnější podobě.

- Že jsi učební látku pochopil, poznáš podle toho, že se změnilo tvé chování. Moudrost je cvik. Trocha něčeho je lepší než spousta ničeho.

- Ostatní lidé jsou jen tvými zrcadly. Nemůžeš milovat nebo nenávidět něco na někom, aniž to neodráží to, co miluješ nebo nenávidíš na sobě.

- Jaký je tvůj život - závisí jen na tobě. Život  ti dodá plátno, malíř jsi ty.

- Vždy dostaneš co chceš. Tvé podvědomí vždycky správně určí, jakou energii, události a lidi budeš přitahovat.

- Není správně nebo špatně, ale existují následky. Moralizování nepomáhá. Souzení jen posiluje zaběhnuté vzorce. Proto dělej to nejlepší , co můžeš.

- Odpovědi na otázky máš v sobě. Pouze děti potřebují vedení, pokud dospějeme, jsme vedeni svým srdcem. Víš víc, než jsi kdy viděl, slyšel nebo přečetl. Teď se jen dívej, poslouchej a důvěřuj !

,,To je ponaučení !“     Ludmilka

Obrazek

HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH