Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ten, kdo hledá, najde

16. 3. 2012

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

,,Ten, kdo hledá, najde"

,,Naději máme každý, protože o svém osudu rozhodujeme z velké části sami. Pokud budeme pasívně jen přihlížet, těžko se něčeho dočkáme. Ten, kdo hledá své štěstí, najde."

,,Musí se ovšem uvažovat reálně a vycházet ze stávajících možností. Mnohdy to, co se zpočátku jeví jako tragédie, předznamenává záčátek něčeho nového a lepšího. I když je vám někdy těžko a hodně ztratíte, zároveň zcela jistě něco získáváte. Například možnost prozření, duchovného růstu, pochopení. Každý by měl pochopit, kde je jeho síla a naučit se ji správně používat."

,,Když se člověk snaží a dobře se dívá kolem sebe, na každém dni najde něco pozitívního, nikdy není nic jen černé nebo bílé. Je to o tom, že musíme sami hledat alespoň malé radosti a drobný důvod k úsměvu. Důležité je nerezignovat, protože to vede jen k nemocem. Chuť do života je nutné něčim podpořit."

,,Lidem pomůže, když se přestanou pomlouvat a závidět si, protože pomluvy a závist odčerpávají energii, kterou mohou využít jinde."

,,Když člověk uvolní mysl a soustředí se na lásku, přátelství, bude mu mnohem lépe. Tvořivost, spolupráce, komunikace, trpělivost, vnitřní síla a sebedisciplína mají velkou moc. Když si toto vezme k srdci, nepůjde hlavou proti zdi a bude se snažit přizpůsobit, nebude mu zle."

Výsledek obrázku pro léto

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo