Jdi na obsah Jdi na menu
 


KNIHY - Plejádská sětelná zasvěcení a Plejádská světelná terapie, Seznamte se s námi a Podmínky SPOJENÍ - Voda na Marzu

3. 11. 2008

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

,,Uskutečněte díky darům od Plejáďanů ve svých životech pozitivní a léčivé změny. Plejádská světelná zasvěcení vám umožní navázat bezprostřední spojení s plejáďany a přímo se s nimi setkat. Naskýtá se vám příležitost sami sobě pocítit účinky základních plejádských léčebných postupů a vytvořit si s nimi osobnější vztah. V této knize vás Christine Day, duchovní učitelka se schopností channelingu, seznámí se svojí světoznámou technikou energetického léčení. V jakékoliv životní situaci, v níž se právě nacházíte, vám pomůže zrodit se do svého nového Já a osvobodit se od strachu a bolesti. Tyto postupy a světelná zasvěcení vám dodají sílu, díky níž si naleznete sami odpovědi na své otázky a tvořivým způsobem změníte a uzdravíte svůj život."

Plejádská světelná terapie - Amorah Quan Yin

,,Plejádská světelná terapie je přímým sdělením od Plejádských vyslanců Světla, světelných bytostí z Plejád, kteří hlásají, že nadešel čas k duchovnímu růstu, nanebevzetí a uzdravení. Tyto galaktické léčebné techniky nás spojují s našimi božskými já, zvyšují naše vibrace, omlazují a vyvažují naše těla, při současném urychlení duchovního vývoje a nastartování emocionálního uzdravení."

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

winkPODMÍNKY  SPOJENÍ  S  VESMÍRNÝMI  PŘÁTELI  SIL  SVĚTLAwink
 

www.vesmirni-lide.cz      Sdělení 1603.     

Zpracoval: Ivo A. Benda   26.2.1998.

Motto: Komunikace s mírumilovnými mimozemšťany

v českých zemích jsou v plném proudu ...

,,Věnováno s láskou všem mírumilovným lidem této země české a našim přátelům z Vesmíru."
 

Vážený čtenáři,

Nyní vám uvádím podmínky spojení s přáteli z Vesmíru a se Stvořitelem naším. Tyto podmínky jsou uvedeny v textu “Rozhovorů”, a zde je jen souhrnně uvádím. Vy, kteří máte příliš materialistické myšlení, a máte potlačen cit, zaměřte se na odstranění těchto bariér.

Tyto podmínky jsou vlastně i podmínkami dodržování Kosmických zákonů Stvořitele našeho, a díky nim si zvýšíte a stabilizujete svoji vibrační - duchovní úroveň.

1. Žít láskyplným, harmonickým a duchovně - citově založeným, spořádaným životem. Milovat svého Stvořitele Prvotního všeho a všech, svého Ducha i své fyzické tělo, tím také milujete svého Stvořitele, neboť vy jste jeho součástí. Nepít nadměrně alkohol, nejlépe vůbec, kuřáci omezit cigarety, nejlépe vůbec. Odpustit bližním a sobě.

2. Milovat ostatní lidské bytosti, i ty, které vám ubližují, neboť oni dělají jen to, co umí.

3. Milovat všechna ostatní Stvoření, “živá” i “neživá”, tj. přírodu, rostliny, zvířata, i planetu Zemi, která je vyšší bytostí nežli my sami.

4. Omezit pojídání masa na minimum, nejlépe vůbec.

5. Zlikvidovat - zničit negativní literaturu, tj. knihy a časopisy o válkách, erotice a negativních mimozemšťanech (UFO - únosy, zřícení lodí apod.) – zářiče hrubovibračních energií.

6. Nečíst negativní knihy a časopisy, nesledovat negativní filmy, je dobré ignorovat politiku, neboť je plná hrubých vibrací.

7. Nemít přebytečný majetek (2 a více domů pro sebe, 2 a více auta pro sebe .... atp.).

8. Pomáhat lidem v nouzi dle vlastních možností.

9. Pracovat alespoň minimálně pro lidi ve věci šíření informací o Přátelích z Vesmíru, a to mírným, nevnucujícím postupem.

10. Neubližovat jiným stvořením.

Při vlastním oslovení lze postupovat takto:

“Drahý Stvořiteli Prvotní, mnou milovaný, prosím o spojení
            - s Tebou” (snadnější spojení)
            - s mými přáteli z Vesmíru,
            - s Aštarem, Ptaahem, ...”

Při tom je nutné mít ty nejčistší myšlenky a lásku v srdci, v ruce tužku a připraven papír a při psaní vysílat jen lásku a nevkládat své myšlenky a zvláště ne pochybnosti. Nejlépe komunikace probíhá přes 4. – srdeční čakru (“v duchu”, není slyšitelný hlas), která jako otevřená slouží jako filtr před negativními entitami, nebo přes 7. čakru (slyšitelný hlas), zde mohou být obě strany, tj. i negativní entity – náročnější na intuici ! Hodně radosti, poučení a krásných zážitků při budování přátelství s Vesmírnými lidmi !

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

,,Voda na Marzu"

,,Přítomnost vody je jedním ze základních předpokladů k přežití. Jak je tomu na Marsu, planetě, která je nazývána Rudá? Voda se zde nachází, ovšem ve zmrzlém skupenství. Ukrývá se v hloubce zhruba dvou metrů pod povrchem a je smíšená s horninami a prachem. V současnosti zde vědci objevili čistý led, který někde dosahuje tloušťky až 100 metrů. K tomuto zjištění jim napomohla meziplanetární stanice Reconnaissance Orbiter. Podle odborníků je zřejmé, že malá hloubka, ve které led je, bude zřejmě způsobovat jeho rychle ubývání."

Spirit

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO