Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZVÍŘÁTKA nám rozumějí - Pobývejte více času v PŘÍRODĚ - Komunikace se ZVÍŘATY

22. 1. 2007

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

,,Zvířata nám rozumějí“

Obrazek

  ( Přečetla jsem a zde vložila pro Vás...) 

 

,,Zvířata dokážou rychle rozpoznat emoce, zejména silné, jako například strach. Některá zvířata reagují tak, že vás chtějí utěšit a vašeho strachu vás zbavit či vám pomoci jej překonat. Jiná vnímají, že zde existuje nějaké nebezpečí nebo něco, co za svým strachem skrýváte, a chtějí své lidi či teritorium před vámi hlídat, takže vás mohou i napadnout. Jiná vás prostě přijímají takové, jací jste, a snaží se vám dát svou něhu a lásku. Pokud jde o vaše pocity a myšlenky, jste-li ke zvířatům naprosto upřímní, většina z nich rovněž reaguje upřímně a chce nám pomoci. Skutečná komunikace přináší porozumění a zbavuje nás strachu. S výjimkou několika zvířat, která pro člověka znamenají potencionální predátory, anebo těch, která jednají v sebeobraně, když chrání svá mláďata nebo své teritorium, většina setkání se zvířaty, při nichž zachováte klid a respekt, skončí odměnou - dojde ke kontaktu a porozumění."

Obrazek

,,Když jsem začala komunikovat s koňmi, neměla jsem s nimi vůbec žádné zkušenosti - snad je jednu fotografii z dětství, jak sedím na shetlandském poníkovi. Otevřeně jsem se jim vyznala, že o nich nic nevím, že netuším, jak se mám pohybovat kolem jejich velkých těl, že nevím, jak vypadá jejich život. Reagovali velice pozitivně a sami mně vedli k tomu, abych se o nich hodně naučila. Zvířata chápou a reagují na úmysly skryté za vašimi slovy či jednáním, takže úplně nejdůležitější je být k nim naprosto otevření a upřímní - pak překonáte vlastní pochybnosti a daleko snáze s nimi navážete kontakt."

 

,,Mnoho lidí zjišťuje, že prvním krokem k vnímání toho, co vám zvířata chtějí sdělit, je naprosto přehodnotit svůj postoj k nim. Lidé mi říkají, že jakmile změnily své názory na zvířata (ale i věci, pomocníky, podřízené, miminka, bezduché netečné a podřadné tvory), a začali je chápat jako své bratry a sestry, s úctou a obdivem, nejenže daleko lépe se zvířaty vycházeli, ale i zvířata reagovala daleko pozitivněji vůči nim. Negativní postoje ke zvířatům mohou vyplývat z naprosté nezkušenosti a přitom proniknou celé lidské vědomí. Lidé si často vůbec neuvědomují, jak ignorantsky, neuctivě a dokonale zle se ke zvířatům chovali, dokud se nedověděli o faktu, že zvířata jsou inteligentní a mají své vlastní vědomí."

 

,,Je to nádhera, když vytvoříme či obnovíme intenzivní soužití se svými souputníky - jinými živočišnými druhy. Je to uskutečnitelné !“     Ludmilka

 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 ,,Pobývejte více času v přírodě !"

Obrazek

,,Pobyt v přírodě je jedním z nejpříjemnějších způsobů, jak rozvinout intuici a prožívat jednotu ze životem. Příroda lidské vědomí povznáší až k samotnému vědomí Boha. K většině spontánních náboženských prožitků  došlo v přírodě."

 

,,Například - jedná mladá žena ve stavu hluboké deprese zastavila autem na kraji lesa. Když vystoupila z auta, objevila se před ní sojka. Začala poskakovat dopředu a opakovaně se za ní ohlížela, jako by jí naznačovala, aby ji následovala. Žena tak učinila. Šla za sojkou několi desítek metrů, a když se před ní objevilo nádherné panoráma, pohledla na zasněžený vrchol hory, který ji dojal a uklidnil. V očích se ji objevily slzy a deprese brzy pominula. Poté se sojka vydala na cestu zpět. Žena ji opět následovala. Spolu přišly k autu. Odjela jako jiný člověk."

 

,,Příběh této ženy dává za pravdu jedné ze starých frází popisujících intuici : Malý ptáček mi řekl. Ptáci jsou běžným symbolem telepatických a intiutivích poselství. Jsou výrazem ducha. V bibli se Duch svatý zjevil jako holubice. Na obrázcích symbolizuje další náboženství - často sedí na vrcholku stromu, na místě nadvědomí."

 

Ludmilka pro Vás - můj příběh : 

 

,,Ano, i mi samotné se přihodilo toto : Zemřela paní ke které jsem docházela, a její manžel velmi trpěl bez její blízkostí a její ztrátou. I když slova útěchy z mé strany se pro něj staly vším i přesto neustále myslel na svou manželku, která ho zasáhla nečekaným odchodem. Po určitém čase se jeho stav steskem zhoršil a já ho nechala převést do nemocnice. V ten den po jeho odjezdu jsem šla do jejich ložnice zavřít dveře od balkonu, a co nevidím - na jejich společných manželských postelích, na straně, kde spávala manželka dotyčného, seděla nádherná a krotká - bílá holubička a svým výrazem mi naznačovala, že přišla na návštěvu domů. Samozřejmě jsem také hned pochopila, že je to vzkaz pro mé pochopení na brzký odchod pána, kterého jsem nechala odvézt do nemocnice. Byl to pro mě nezapomenutelný zážitek se vzkazem, který se v brzku uskutečnil."      Vaše Ludmilka

 

ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ

,,Uvolňování emocionálních bloků“

,,Komunikace se zvířaty“

Obrazek

,,Lidé často přicházejí na to, že emocionální rozrušení ze ztráty jejich milovaného zvířátka kdysi v minulosti, je příčinou blokování telepatické komunikace se zvířaty v přítomnosti. Mají obavy z opětovného sblížení a bojí se, že popovídání se zvířetem v nich znovu vyvolá starou bolest, kterou již dávno pohřbili nebo se kterou se nikdy docela nevypořádali."

 

,,Role životosprávy ve styku se zvířaty“

Obrazek

,,Za léta poradenství a trénování lidí pro telepatickou komunikaci se zvířaty jsem si všimla, že špatná strava, zejména pak nadměrná spotřeba cukru, dokáže blokovat telepatický příjem. Skutečně upřímní lidé, kteří zvířata milují, náhle zjišťují, že poměrně obtížně získávají od zvířat zprávy, pokud sami mají špatné stravovací návyky nebo si příliš zvykli na sladké. Jsou často vyčerpaní, mívají mentální poruchy či dokonce výpadky, právě když se chtějí intenzívně soustředit na komunikaci se zvířetem. Také se cítí třeba nepříjemně, když jsou sami či při tiché meditaci, a neustále vyhledávají nějakou činnost."

Obrazek

,,Milovníkům zvířat pomůže, když si najdou k vlastnímu tělu vztah jako ke svému nejbližšímu a nejdražšímu živočišnému příteli, který potřebuje něžnou péči, dobré jídlo a tělesné cvičení, aby byl člověk jako celek šťastný a dokázal rozdávat dost energie.“     Ludmilka

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!