Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zvláštní místa - YOSEMITE v USA a městečko CORONA - Prokleté SILNICE

24. 2. 2014

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

,,Zvláštní místa"

,,Existují na světě místa, jejichž zvláštní fluidum mnohé podvědomě přitahuje, cítí se tam lépe, a co víc, opouštějí je i choroby. Jedním z takových proslavených míst je park a vodopády Yosemite v Americe. Ale na naší modré planetě jsou i jiná záhadná místa."

,,Corona je jedním z městeček nedaleko Los Angeles. V městečku dochází ke zvláštnímu fenoménu. Všechno začalo ve chvíli, kdy se tam nastěhovala Rosemary Foxová, třiapadesátiletá žena, která trpěla sklerózou multiplex. Přijela na vozíku a po třech měsících ji bylo vidět, jak se prochází po zahradě a nasedá do auta. Komplexní vyšetření ukázala, že je zdravá. Když se jí ptali, jak je to možné, řekla, že od doby, kdy se nastěhoval do Corony, cítila stálou potřebu strávit několik večerních hodin v zahradě. Manžel se obával, že se nachladí, ale přinutila ho, aby postavil vozík na určité místo u mohutné sosny. Z koruny stromu pokaždé vycházela stříbrná mlha, pomalu se k Rosemary přibližovala a celou ji zahalila. Manžel byl v šoku, když viděl, jak se po několika sezeních vrátila do domu po vlastních nohou."

,,Stříbrná mlha se objevila i tehdy, když sedmdesátiletý Stehen Londs onemocněl na zápal plic, který lékař nerozpoznal. Mlhu vídával i Donald Spoker trpící Parkinsonovou chorobou. Od doby, kdy se nastěhoval do Corony, nemá sebemenší problémy."

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

angry,,Prokleté silnice"angry

http://www.slosar.cz/jpg/slos1224_270.jpg

,,Ve spolupráci s renomovaným odborníkem jsme se zúčastnili měření geopatogenních zón v jedné středočeské lokalitě. Dostalo se nám i poučení o jejich zákeřnosti a nebezpečnosti. Některé zajímavé informace vám nabízíme."

,,Geopatogenní zóny se vyskytují zhruba na třetině zemského povrchu. Člověk již nemá původní schopnosti jako zvířata, díky nimž dokázal zóny „vytušit“ a vyhýbal se jim. Moravskou legendou je MUDr. Oldřich J., který kdysi zkoumal více než 15 tisíc lidí, kteří na Olomoucku onemocněli rakovinou. Dokonce vytipoval některé „vražedné ulice“. 

..A na Olomoucku ještě zůstaneme, jen se přesuneme k jinému typu zón, k psychosomatickým."

,,Vznikají například na místech vražd, tam, kde živé bytosti zažily velké utrpení. Oproti zónám geopatogenním nesouvisejí se zemským ani kosmickým zářením, mají jinou povahu. Jedním z nebezpečných  pásů krajiny je i trasa kolem cesty z Tovačova na Olomouc. V devadesátých letech 19. století zde v rakousko pruské vojně padlo několik stovek vojáků. Pan Rostislav Z. vysvětloval, že frekvence dopravních nehod je v určitých částech bývalého bojiště velmi vysoká. Dnes tudy vede silnice a dějí se tu vážné havárie, často s tragickými - smrtelnými -  následky. Již za první republiky tu osamělí chodci potkávali divné „mátohy“. Tato psychosomatická zóna je poměrně intenzivní, zvláště pro citlivé či oslabené jedince. Rostislav také vyprávěl o šoférovi, který poblíž Tovačova nedokázal zvládnout svůj vůz, přitom se jednalo o profesionála. Nepochopitelně přejel do protisměru a havaroval.  Údajně těsně před nehodou spatřil na silnici krvácejícího muže, který poté kamsi zmizel."

,,Podobné úseky jsou opravdu nebezpečné, již dříve jsme sami prozkoumali trasy u Milína mezi Příbramí a Rožmitálem pod Třemšínem či proslulou „pláň smrti“ u Humpolce, kde zahynul i politik Alexader Dubček. Ve všech případech se jednalo buď o bývalá bojiště, nebo o oblasti s podzemními štolami a svatyněmi z dob pohanských. Opatrnost je tedy rozhodně na místě!"

Spirit

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO