Jdi na obsah Jdi na menu
 


KNIHY: Musela jsem zemřít a Co když je to nebe? - Duše zemřelých a Mrtvá krev - KNIHA: Znamení z nebe

7. 2. 2019

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Musela jsem zemřít. Má cesta od nemoci k opravdovému uzdravení - Moorjani Anita

,,Anita Moorjani je autorkou knihy Musela jsem zemřít, která se stala bestsellerem (Knižní klub, 2013). Popisuje v ní svůj boj s rakovinou, ústící ve fascinující zážitek blízké smrti. Ten dalekosáhle změnil její pohled na život. Anita se rakoviny zcela zbavila a nyní cestuje po světě, pořádá semináře, přednáší na konferencích a vypráví posluchačům o hlubokém vhledu, který zažila na onom světě. Je-li v životě důležitá cesta, a nikoli cíl, je možné, že nebe je zde – je jím tento fyzický život, tady na Zemi."

Co když je to nebe? - Moorjani Anita

,,Anita Moorjani je autorkou knihy Musela jsem zemřít, která se stala bestsellerem (Knižní klub 2013). Popisuje v ní svůj boj s rakovinou, ústící ve fascinující zážitek blízké smrti. Ten dalekosáhle změnil její pohled na život. Anita se rakoviny zcela zbavila a nyní cestuje po světě, pořádá přednášky a semináře, přednáší na konferencích a vypráví posluchačům o hlubokém vhledu, který zažila na onom světě. Je-li v životě důležitá cesta, a nikoli cíl, je možné, že nebe je zde – je jím tento fyzický život, který žijeme na Zemi."

 ,,Duše zemřelých"

Obrazek

 ,,Jak nás vidí duše zemřelých, tím se dlouhá léta zabýval americký parapsycholog Paul Berry. Své výzkumy prováděl pomocí spiristických medií a to nejenom v USA, ale i v Evropě. Pro svůj výzkum vyhledával uznávaná media a došel k překvapivým výsledkům. Duše zemřelých nevidí naše hmotné tělo, ani barvy, vidí pouze naše astrální tělo. Naše slova také neslyší, ale vnímají telepatické impulzy. Necítí vůni ani déšť, nevidí rozkvetlé stromy, ale vnímají duši stromů a květin. Ze začátku jsou duše dezorientované, ale postupně začnou vjemy rozlišovat. Většinou se snaží přiblížit k těm, které milovaly, i když jim svou lásku tady zanechaly."

,,Neboť láska neodchází, ale zůstává."      Ludmilka

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 ,,Mrtvá krev"

Obrazek

,,Vynikající ruský učenec Sergej Sergejevič Judin, autor prací o anestiziologii, záchranné a vojenské polní chrurgii, se proslavil především tím, že v roce 1930 poprvé na světě provedl člověku s úrazem transfúzi krve z mrtvoly. Tento krok, z pohledu tehdejší medicíny neuvážený, nakonec umožnil zachránit tisíce životů vojáků zraněných v dobách 2.světové války. - Judin zavrhl klasické vymezení smrti jako nezvratné ukončení dýchání a krevního oběhu. - Píše hematolog A.S.Grigorjev. Ale dávno před tím, už v roce 1891, jiný lékař Nikolaj Vasiljevič Sklifosovskij, řekl : Je nesmyslné hádat se o to, zda je mrtvá krev dobro či zlo. Není ani jedno. Živé ne vždy odmítá mrtvé !"

,,Judin vyslovil názor, že anestézie podle všeho zapíná mechanismus dědičné paměti, paměti pokolení. Je možné, že při vyhasínání životních funkcí a přechodu v posmrtný stav, která například odráží i tibetská Velká kniha proměn, se že různé informace o tomto přechodu dostává i do krve mrtvého. A po transfúzi pak příjemce krve vidí obrazy, které nejsou určeny jemu, ale vlastně dárci - mrtvému."

,,Ale třeba věda dá v blízké budoucnosti odpověď i na otázku vlivu transplantované mrtvé krve živému."     Ludmilka

S týdeníku Spirit

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

KNIHA:

,,Slepičí polévka pro duši - ZNAMENÍ Z NEBE"

Jack Canfield

Slepičí polévka pro duši - Znamení z nebe - Jack Canfield

,,Příběhy přinášející naději a útěchu V životě každého z nás přicházejí chvíle, kdy se musíme navždy rozloučit s někým blízkým. Tváří v tvář nutnosti říct poslední sbohem však nakonec přece jen doufáme, že nejde o skutečný konec. A že smrt není definitivní odchod z tohoto světa. A že ještě dostaneme příležitost znovu se setkat. A nemusíme k tomu ani být věřící v náboženském smyslu. Vždyť stopy jsou všude kolem nás. Všimli jste si motýla na hřbitově? Pohlazení jarním vánkem? Narážíte na různá znamení, která jako by vám vaši blízcí posílali odněkud seshora? Lidé, kteří přispěli do této knížky, vyprávějí ve 101 příbězích o svých zkušenostech se smrtí blízké osoby a zvláštních zážitcích, snech či setkáních s anděly, které jim dodaly novou sílu, víru a naději. Slepičí polévky se staly knižním fenoménem, byly přeloženy do více než čtyřiceti jazyků. Přinášejí motivaci a inspiraci čtenářům po celém světě, pomáhají jim překonat těžké chvíle, nabízejí útěchu, povzbuzení a ujištění, že v tom nejsme sami."

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO