Jdi na obsah Jdi na menu
 


KNIHY - Psí poslání a Psí cesta - Neuvěřitelně velcí PEJSÁNKOVÉ a KNIHA - Ze života Bulíka

24. 4. 2010

PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Psí poslání - Cameron Bruce W.

,,Všichni psi jednou přijdou do nebe… Ale nejprve musí splnit své poslání. Autor románu Psí poslání, který si zamilovali čtenáři po celém světě, Bruce W. Cameron je přesvědčený, že jeden pes se může narodit několikrát za sebou, aby se mohl zdokonalovat v rozličných dovednostech a aby mohl čím dál tím lépe chápat člověka. I hlavní hrdina knihy se na svět vrací znovu a znovu. Jeho první pokus dopadá tragicky. Potom hledá smysl života jako neposedný retrívr malého chlapce Ethana. Ani tenhle pokus nemá dlouhé trvání. Když se narodí znovu, nosí v srdci jediné přání – znovu spatřit Ethana, kterého nadevše miluje…"

Psí cesta - Cameron Bruce W.

,,Pokračování úspěšné knihy Psí poslání přináší další dobrodružství chundelatého psího kamaráda, který po smrti milovaného páníčka Ethana nachází nový smysl svého bytí po boku jeho vnučky Clarity. Provází ji celým jejím životem jako labrador Buddy, kříženka Molly, miniaturní voříšek Max a nakonec bígl Toby. Je ochráncem, věrným přítelem do nepohody i společníkem ve chvílích nejtěžších. Jeho láska ke Clarity, ale i k ostatním lidem, které na své pouti potkal, je totiž věčná."

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

,,Neuvěřitelně velcí pejsánkové"

 

Obrazek

,,VELMI RÁD ODPOČÍVÁM !"

Obrazek

,,JEŠTĚ TADY PODRBAT - PROSÍM !"

Obrazek

,,NA NÁVŠTĚVĚ U NAŠÍ BABIČKY !"

Obrazek

,,NO JO - UŽ JSEM ZASE DOMA !"

Obrazek

,,JE MI HORKO, RÁD BYCH SE NAPIL !"

Obrazek

,,NO SCHVÁLNĚ PÁNIČKU, KDO JE Z NÁS VĚTŠÍ ?"

Obrazek

,,S PÁNIČKOU JE MILÁ POHODIČKA  !"

Obrazek

,,ANO, VŠICHNI DOSTANETE NAPAPKAT, ALE V KLIDEČKU JEDEN PO DRUHÉM !"

 

Obrazek

,,AHOJENKY, TAKOVOU  DLOUHOU DOBU JSME SE NEVIDĚLI !"

Obrazek

,,JSME TAKOVÁ ŠŤASTNÁ RODINKA."

Obrazek

,,MILUJI POBYT VENKU !"

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Přečtěte si tuto knihu :

Ze života Bulíka - Romana Skálová

"Ahoj kamarádi! Jmenuju se Dexter a jsem anglický bulteriér. Angličák, chápeš… I když tak docela Angličák nejsem, žiju totiž se svou paničkou a páníčkem v Olomouci. Mám to tady moc rád. Jsem děsně roztomilej pes. Roztomilej, dobrej… a taky frajer. Páníčci mi občas říkají blbečku, ale to mi nevadí. Taky jsou to blbečci. Hodně lidí mi ale říká bojové plemeno nebo držtesitubestii. To nepochopíš. Občas sice bojuju se spánkem nebo hladem, ale jinak jsem hodnej a poslušnej pes. Teda úplně vždycky poslušnej nejsem, ale to jen proto, aby si panička tolik nezvykala. Občas jí roztáhnu pár bot a požmoulám podprdu - to jsem pak pusťtotyblbečku. Pes aby se v tom vyznal. Pane bullže, mám to s nima občas těžký. Ale stejně bych je nevyměnil. Ani je, ani svoje sourozence. Tak se chci s vámi kamarády o ten svůj život podělit. Je totiž dost bullží!" Ottovo nakladatelství přináší unikátní knižní vydání úspěšného blogu a facebookové stránky mladé a originální české autorky Romany Skálové. Barvitě se v něm vypráví o prvních letech psího života jednoho olomouckého bulteriéra Dextera."

 

PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP